Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
10. 10. 2023,
11.10

Osveženo pred

6 mesecev, 2 tedna

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Glovo Ads oglaševanje Glovo dostava PR članek

Torek, 10. 10. 2023, 11.10

6 mesecev, 2 tedna

Glovo uvaja nove možnosti oglaševanja in predstavlja Glovo Ads

Oglasno sporočilo

Glovo, večkategorijska platforma, ki ponuja dostop do najrazličnejših izdelkov, uvaja nove možnosti oglaševanja ter storitve za partnerje in blagovne znamke, združene v novo ponudbo – Glovo Ads.

Glovo | Foto: Glovo Foto: Glovo

Z orodji, ki jih ponuja Glovo Ads, bodo lahko tako velike mednarodne blagovne znamke kot majhne neodvisne restavracije in trgovine pospešile svojo rast znotraj aplikacije in s tem povečale prepoznavnost med uporabniki.

S pomočjo Glovo Ads želi podjetje razviti sodelovanje z blagovnimi znamkami in podjetji ter jim pomagati pri širjenju prepoznavnosti, izgradnji zvestobe uporabnikov in povečanju prodaje v aplikaciji.

Platforma Glovo Ads znotraj aplikacije Glovo ponuja različna oglaševalska orodja, kot so: sponzorirana iskanja, programatični oglasi, prilagojeni razdelki ali pasice s posebnimi ponudbami in promocijami. Poleg tega se informacije posodabljajo v realnem času, kar blagovnim znamkam omogoča, da sproti vidijo, kako uspešne so njihove kampanje, s čimer dosegajo najustreznejše stranke in zagotavljajo donosnost naložbe.

V začetni fazi ta orodja za izvajanje integriranih oglaševalskih kampanj v aplikaciji in vzpostavljanje stikov s ciljnim občinstvom po vsem svetu uporablja že več kot 5.000 partnerskih podjetij Glovo in več kot 350 blagovnih znamk iz različnih panog, od FMCG do finančnega sektorja. Med multinacionalnimi blagovnimi znamkami, ki z Glovom sodelujejo pri oglaševanju v aplikaciji v Sloveniji, je tudi Coca-Cola.

"Naše partnerstvo traja že od prihoda Glova na slovenski trg in veseli smo, da lahko prispevamo k njegovi rasti. Prednost Glova, ki je hkrati ena od temeljnih vrednot Coca-Cole HBC, je agilen pristop do trga z namenom zadovoljevanja potreb potrošnikov. Prisotnost platforme Glovo v vse večjem številu mest vidimo kot njen hiter odziv na vse večje potrebe potrošnikov in kot dodano vrednost našega dolgoročnega sodelovanja," je povedala Ana Petrušić, vodja e-trgovine pri Coca-Coli HBC Adria.

"Integracija oglaševalskih rešitev v eno vertikalo predstavlja naslednji korak v naši trdni zavezi, da postanemo vodilni digitalni partner za vse blagovne znamke, restavracije in trgovine, ki nam zaupajo. Z Glovo Ads zagotavljamo široko paleto orodij, ki tem blagovnim znamkam in podjetjem pomagajo pri rasti in približevanju strankam," je povedal Rodrigo Alier, izvršni direktor za partnerje in blagovne znamke pri podjetju Glovo.

O podjetju Glovo

Glovo je ena prvih tehnoloških storitev za hitro dostavo, ki vključuje več kategorij izdelkov ter kot takšna povezuje restavracije, lekarne, trgovske verige in trgovine z živili, vključno s kategorijo karkoli, ki uporabnikom omogoča, da v svojem mestu naročijo vse, kar želijo. Podjetje Glovo, ki je bilo ustanovljeno leta 2015 v Barceloni, deluje na 25 trgih v več kot 1.500 mestih v jugozahodni Evropi, vzhodni Evropi in Afriki. Poslanstvo podjetja Glovo je, da vsem prebivalcem mesta, v katerem deluje, omogoči hiter dostop do vsega, kar mesto ponuja. Na ta način lahko uporabniki storitve Glovo uživajo v izbranih izdelkih kadarkoli in kjerkoli.

Naročnik oglasnega sporočila je Glovoapp SI, d.o.o.

Ne spreglejte