Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
30. 9. 2016,
12.29

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Fortrade Mercedes svetovna borza

Petek, 30. 9. 2016, 12.29

6 let, 7 mesecev

Prevzemite brezplačnih 50 evrov in začnite trgovati z delnicami Mercedesa

Oglasno sporočilo

Foto: Fortrade

Dieter Zetsche, predsednik odbora direktorjev podjetja Daimler AG (v katerem je tudi Mercedes), je izjavil, da podjetje vstopa v drugo polovico leta 2016 z rekordno prodajo. Enako pričakujejo tudi za celotno drugo polovico letošnjega leta. Od začetka letošnjega julija je cena delnic Daimler AG zrasla za neverjetnih 20 odstotkov.

Fortrade vsem bralcem Siol.net ponuja brezplačnih 50 evrov za trgovanje na svetovni borzi z delnicami Mercedesa (Daimlerja).

Brezplačnih 50 evrov za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Najmočnejši tekmec rolls-roycea in bentleyja v segmentu luksuznih limuzin, Daimlerjev maybach, po večdesetletnih pričakovanjih končno vrača udarec.

Mercedes-maybach S600 | Foto: Fortrade Mercedes-maybach S600 Foto: Fortrade
Zadnji model mercedes-maybach S600, ki je oblikovan v sodelovanju z Mercedesom - ta je danes del samega Daimlerja - je dražja različica luksuznih limuzin razreda S. Pri tem modelu izstopa povečana medosna razdalja, ki je daljša za več kot 20 centimetrov, s čimer želijo zadovoljiti potrebe po večjem udobju zahtevnejših kupcev. Inženirji Mercedesa so dobili težko nalogo, da ponudijo največ oziroma da ustvarijo in sestavijo najtišjo limuzino na sveto. Videti je, da jim je to tudi uspelo.

Poleg čudovite zunanjosti in izjemne notranjosti je mehanika tega avtomobila naravnost impresivna. Ima močan 12-cilindrični motor s 6.000 kubičnimi centimetri oziroma 523 konjskih moči, 96 kilometrov na uro pa doseže v samo petih sekundah. Cena avtomobila, ki je za nekatere nizka, se giblje od 190 tisoč ameriških dolarjev.

Brezplačnih 50 evrov za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Vision mercedes-maybach 6 | Foto: Fortrade Vision mercedes-maybach 6 Foto: Fortrade
Daimler se ne namerava ustaviti pri tem modelu, temveč bo naprej razvijal ta segment vozil. Podjetje je, v koraku s trendi in pričakovanji trga, pred kratkim napovedalo nov prototip avtomobila na električni pogon pod imenom vision mercedes-maybach 6. Motor tega modela ima 750 konjskih moči in doseže 96 kilometrov na uro v pičlih štirih sekundah. Ceno še nestrpno pričakujemo, vendar naj bi se neuradno gibala nad 380 tisoč ameriških dolarjev.

Brezplačnih 50 evrov za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Poslovni rezultati Daimlerja

Kar zadeva samo poslovanje in poslovne rezultate, je Daimler AG v letu 2015 dosegel rekordno prodajo vozil. Podoben trend se nadaljuje tudi letos. V drugem četrtletju tega leta je dosegel sedemodstotno rast prodaje vozil, medtem ko so se skupni prihodki glede na isto četrtletje prejšnjega leta povišali za tri odstotke, na 38,6 milijarde evrov. Neto dobiček podjetja v drugem četrtletju letošnjega leta je znašal 2.452 milijard evrov, kar je glede na isto četrtletje prejšnjega leta 3,4-odstotna rast.

Brezplačnih 50 evrov za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Fortrade v Veliki Britaniji avtorizira in regulira FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete. To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnemkoli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršnekoli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

Ne spreglejte