Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
8. 2. 2022,
12.31

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Natisni članek

Windows 10 Windows advertorial

Torek, 8. 2. 2022, 12.31

2 meseca, 2 tedna

Windows 11 že za 15 €

Razprodaja ob valentinovem: posebna ponudba za vas!

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

V samo nekaj tednih smo imeli tako božično kot novoletno razprodajo, v katerih smo praznili denarnice in si razbijali glavo s tem, kakšna darila kupiti. Ker po vsem svetu razsaja virus, najljubših daril ne moremo več tako pogosto kupovati v trgovinah, ampak se mnogi odločijo za spletno nakupovanje, kjer v nekaj korakih dobijo svoje najljubše izdelke. Na spletu je na voljo ogromno daril in mogoče si želite nekaj posebnega zase ali za svoje najdražje.

windows | Foto:

Za najnovejšo različico operacijskega sistema Windows in MS Officea vam ni treba čakati v dolgih vrstah. Ta dva izdelka sicer nimata nič z ljubeznijo, ampak sta del našega dela in življenja. Z dobrim operacijskim sistemom in Officeovo programsko opremo boste laže reševali težave v službi in imeli več časa za svojega partnerja. To je praktično in pozorno darilo.

Keysoff je ena največjih in najzanesljivejših spletnih platform, ki prodaja licence za programsko opremo po nepremagljivih cenah in s hitro dostavo prek e-pošte. Na to posebno valentinovo so pripravili razprodajo ob valentinovem in da boste prihranili denar, vam operacijski sistem Windows in MS Office 2021 ponujajo po najnižjih cenah. Najnovejši Windows 11 lahko dobite za samo 15,22 €, najzmogljivejšo Officeovo programsko opremo, MS Office 2021, pa za samo 34,22 €. Čaka pa vas tudi ostala huda Microsoftova programska oprema po do 60 % znižanih cenah.

Posebna ponudba za vas (brez kode za popust)

Računalniški operacijski sistem in programska oprema nista samo praktična, ampak vam tudi prihranita veliko nepotrebnih težav v službi. Dandanes sta najbolj nepogrešljiva Microsoftov operacijski sistem in Officeova programska oprema, s katerima lahko rešite večino svojih težav. Podarite ga nekomu, da bo delal brez težav.

 

50-ODSTOTNI POPUST NA WINDOWS (koda: BP50)

60-ODSTOTNI POPUST NA OFFICE (koda: BP60)

  1. Office 2019 Pro + Windows 10 Pro - CD-ključa paket za 33,54 €
  2. Office 2016 Pro + Windows 10 Pro - CD-ključa paket za 25,72 €

90-odstotni popust na računalniška orodja

Preprosto naročanje prek spleta in varno spletno plačevanje

Naročanje na Keysoff.com ne bi moglo biti preprostejše. Preprosto izberite licenčni ključ, opravite nakup in v 24 urah boste kupljeni licenčni ključ prejeli po elektronski pošti in bo zagotovo deloval. Keysoffu lahko zaupate, zate ne čakajte in nakup opravite še danes.

Če imate težave ali vprašanja, vam bo služba za pomoč strankam pomagala z besedami in dejanji. Samo pišite jim na e-naslov service@keysoff.com.

Kako je lahko tako poceni? Kaj morate vedeti o tem?

  • Pomembno je vedeti, da obstajata dve vrsti licenc. Komercialne, ki jih je mogoče kupiti tudi na Microsoftovem spletnem mestu, in OEM, kar je kratica za proizvajalca originalne opreme. V smislu funkcionalnosti sta enaki.
  • Rabljene programske ključe se lahko v skladu s sklepom Evropskega sodišča v Evropski uniji prodaja popolnoma zakonito.
  • Vendar obstaja razlika v podpori in uporabi med obema različicama. Komercialna različica se lahko uporablja na več računalnikih, medtem ko je različica OEM vezana na strojno opremo, na kateri je bila prvič aktivirana.
  • Spletna trgovina Keysoff.com prodaja t. i. licence OEM.
  • Keysoff.com vsak dan proda približno 1.500 licenc po vsem svetu. Garancijsko nadomestilo se aktivira le v enem odstotku primerov.

Zagotavljamo, da so vse licence veljavne, in hkrati ponujamo ENOLETNO GARANCIJO NA STORITEV, ki vas ščiti pred dodatnimi stroški zamenjave in vzdrževanja izdelka.

Ne spreglejte