Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
29. 12. 2016,
10.05

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,08

Natisni članek

avtocesta avtocesta noad Policija prometna nesreča

Četrtek, 29. 12. 2016, 10.05

6 let, 6 mesecev

Nov črni dan na slovenskih cestah

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,08
Prometna nesreča | Foto Klemen Korenjak

Foto: Klemen Korenjak

Voznica osebnega avtomobila, ki naj bi bila po torkovi nesreči na ljubljanski obvoznici le lažje poškodovana, je ponoči umrla v bolnišnici. Na Koroškem so danes našli mrtvega 49-letnega voznika, ta je sinoči zapeljal z vozišča po nabrežini. Zaradi poškodb je danes v bolnišnici umrl tudi 19-letni sopotnik, udeležen v nedeljski prometni nesreči pri Bertokih. V Lembergu pa je na kraju nesreče življenje izgubil voznik motornega kolesa izvedbe cross.

Bila naj bi le lažje poškodovana, a je pozneje zaradi nesreče umrla

V torek okoli 19.50 se je na avtocesti z Viča proti središču Ljubljane v bližini počivališča Barje zgodila prometna nesreča, v kateri se je ena oseba tako hudo poškodovala, da je pozneje za posledicami prometne nesreče v bolnišnici umrla.

Oseminštiridesetletna voznica citroëna xsare picasso je vozila po levem prometnem pasu avtoceste iz smeri Viča proti središču Ljubljane ter domnevno zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubila nadzor nad vozilom.

Vozilo je zaneslo v desno prek desnega prometnega pasu na odstavni pas, nato na travnati nasip, kjer se je vozilo obrnilo in prebilo žičnato ograjo, trčilo v drevo in obstalo na boku.

Po prvih podatkih policije je voznica v nesreči utrpela lažje poškodbe, a je nato v noči na sredo v bolnišnici umrla.

Na Črneški gori umrl 49-letni voznik

V prometni nesreči na Črneški gori v občini Dravograd je umrl 49-letni voznik osebnega vozila. Moški je najverjetneje že v sredo zvečer zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča zapeljal z vozišča po nabrežini navzdol. Umrl je na kraju nesreče, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Celjske policiste so danes popoldne obvestili tudi o prometni nesreči, ki se je zgodila v Lembergu. Po prvih podatkih je voznik motornega kolesa izvedbe cross zaradi poškodb umrl na kraju nesreče. Ogled kraja prometne nesreče še ni končan.

Umrl tudi 19-letnik

V sredo popoldne so policijo obvestili, da je v bolnišnici umrl 19-letni sopotnik v osebnem avtomobilu, ki je bil udeležen v nedeljski prometni nesreči pri Bertokih. Na koprski policijski upravi sicer nimajo podatkov, da bi bil voznik, ki so ga prav tako odpeljali v bolnišnico, v smrtni nevarnosti. Hujša prometna nesreča, ki je epilog dobila v sredo, se je zgodila v nedeljo okoli 23. ure na hitri cesti iz Kopra proti Bertokom.

Po takratnih ugotovitvah policistov je 24-letnik z osebnim avtomobilom vozil po hitri cesti iz Kopra proti Bertokom. Pred odcepom za Bertoke je dohitel osebni avtomobil, v katerem sta bila 19-letnika, in trčil v zadnji del vozila. To je odbilo v nabrežino, tam se je prevrnilo in spet pristalo na hitri cesti.

Voznika iz okolice Boninov in zdaj že pokojnega sopotnika iz Bertokov so huje poškodovana odpeljali v bolnišnico.

Ne spreglejte