Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 12. 2016,
10.14

Osveženo pred

7 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,80

2

Natisni članek

prometna nesreča smrt Policija noad

Sreda, 28. 12. 2016, 10.14

7 let, 3 mesece

Na Štajerskem danes umrla že druga oseba, na Gorenjskem trije poškodovani

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,80

2

Foto: policija

Na štajerski avtocesti proti Ljubljani se je približno dva kilometra pred cestninsko postajo Tepanje zgodila prometna nesreča, v kateri je umrla 61-letna voznica iz Celja. Zjutraj je pri avtocestnem razcepu pri Slivnici umrl 58-letni moški.

Enainšestdesetletna voznica je vozila po avtocesti zunaj naselja Vrhole, iz smeri Maribora proti Ljubljani. Zaradi neprilagojene hitrosti je nekaj minut pred 12. uro približno dva kilometra pred cestninsko postajo Tepanje, kjer vozišče poteka v blagem levem ovinku, na desnem prometnem pasu trčila v zadnji del tovornega vozila, ki ga je vozil 49-letni državljan Slovaške, so sporočili s policije. 

Po trčenju je z avtomobilom zapeljala v levo, na prehitevalni pas, kjer je s sprednjim levim bočnim delom trčila v zaščitno kovinsko ograjo, ustavila pa se je na prehitevalnem pasu šele po približno 200 metrih. Voznica, ki je bila pripeta z varnostnim pasom, je na kraju nesreče umrla. Policisti bodo o svojih ugotovitvah podali poročilo pristojnemu tožilstvu. Avtocesta je bila zaradi nesreče med priključkoma Slovenska Bistrica jug in Slovenske Konjice zaprta. 

Zjutraj umrl 58-letnik

Danes malo pred sedmo uro je 58-letni moški vozil osebni avtomobil iz smeri razcepa Slivnica na avtocesti proti Spodnjim Hočam. Ko je pripeljal do prvega semaforiziranega križišča, je začel zavijati v levo na regionalno cesto proti Slivnici.

Ob zavijanju ni pustil mimo osebnega avtomobila, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 29-letni voznik, zato sta čelno trčila. Povzročitelj prometne nesreče se je hudo, drugi voznik pa lažje poškodoval.

Oba so z reševalnima voziloma prepeljali v UKC Maribor. Okoli 8.30 so iz UKC Maribor policijo obvestili, da je povzročitelj prometne nesreče umrl. 

Včeraj pozno zvečer se je na območju Tržiča zgodila nesreča s hujšimi poškodbami. V nesreči sta bili udeleženi dve vozili, ki sta silovito čelno trčili. Poškodovane so najmanj tri osebe.
Ne spreglejte