Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Matic Tomšič

Torek,
13. 6. 2017,
18.09

Osveženo pred

4 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,83

2

Natisni članek

videoigra sejem E3 top 10

Torek, 13. 6. 2017, 18.09

4 leta, 10 mesecev

Deset vročih videoiger, na katere bo težko čakati #video

Matic Tomšič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,83

2

Največji razvijalci videoiger na svetu so na sejmu zabavnih tehnologij E3 predstavili najpomembnejše naslove, ki bodo izšli v prihodnjih mesecih. Ogledali smo si prav vse njihove napovednike, predstavljamo pa jih deset, za katere menimo, da vam bodo všeč.

God of War

Serija God of War oziroma Bog vojne po naše velja za eno najboljših, ki smo jih v prejšnjem desetletju igrali na konzolah Sony Playstation. Zdaj je pripravljena na ponovno rojstvo, a bomo tokrat namesto starogrških mitoloških bitij in bogov pretepali nordijske. 


Skull and Bones

Že dolgo nismo igrali res spodobne piratske igre. Skull and Bones zdaj obljublja, da se bo to spremenilo. Pomorske bitke so videti res dobro, veseli pa smo tudi podatka, da se bomo gusarje lahko igrali prek spleta s prijatelji.


Shadow of the Colossus

Podobno kot zgoraj omenjeni God of War je tudi Shadow of the Colossus ena med kritiki in igralci najbolj cenjenih iger za Playstation 2 prejšnjega desetletja. Velikane, znane kot kolosi, bomo kmalu lovili v prenovljeni istoimenski igri, ki bo izšla za konzolo Playstation 4. 


Far Cry 5

Priljubljena serija iger Far Cry, v katerih smo se potikali po velikanskem odprtem svetu in reševali težave praktično vsakega mimoidočega, obenem pa lovili osrednjega zlikovca, se iz džungle (Far Cry, Far Cry 3), afriške savane (Dar Cry 2) in Himalaje (Far Cry 4) seli v Združene države Amerike. Tokrat se nam bo nasproti postavila verska sekta.


Star Wars Battlefront 2

Battlefront, ki je izšel pred dvema letoma, je zaradi nedokončanosti v ustih marsikaterega ljubitelja Vojne zvezd pustil grenak priokus. Za zdaj je videti, da bo drugi del to popravil, saj obljublja več vsebine za enega igralca, več različnih načinov igranja prek spleta in - mnogi bodo dejali: "Končno!"- vesoljske bitke.


Ori and the Will of the Wisps

Nadaljevanje večkrat nagrajene domišljijske pustolovščine Ori and the Blind Forest je ena najlepših iger, ki so jih napovedali na letošnjem sejmu E3. V igri bomo prevzeli nadzor nad Orijem, mački podobnim bitjecem, ter odkrili, kako se je znašel na svetu in kdo sploh je.


Assassin's Creed Origins

Ena največjih serij videoiger zadnjega desetletja Assassin's Creed, v kateri sledimo spominom profesionalnega morilca skozi različna zgodovinska obdobja, se v Origins vrača dlje v preteklost kot kadarkoli prej. Kraj dogajanja bo namreč antični Egipt.


Marvel's Spider-Man

Nova igra o stripovskem superjunaku Spider-Manu tokrat ne bo povezana z izidom filma (Spider-Man: Homecoming v kinodvorane prihaja že čez en mesec, ta igra pa izide kasneje). V igri bomo podrobneje spoznali osebo za junakovo masko, torej Petra Parkerja, a glavni akter Marvel's Spider-Man bo zagotovo zelo podrobno izdelan in živahen Manhattan.


State of Decay 2

Nadaljevanje priljubljene igre State of Decay, v katerem se v svetu, ki so ga preplavili živi mrtveci, trudimo preživeti in najti druge preživele, bo mogoče v celoti preigrati v kooperativnem načinu (beri: s prijatelji prek spletne povezave). 


FIFA 18

Najnovejša simulacija nogometa iz studia EA Sports je v zgornjem videoposnetku, ki je bil menda narejen z uporabo igrinega lastnega grafičnega pogona (kar pomeni, da lahko enako raven podrobnosti pričakujemo tudi igralci), videti odlično, a počakajmo do konca septembra, da bomo ob izidu videli, ali se tako tudi igra.


Preberite tudi:

TOP 10: Najboljše brezplačne igre za pametne telefone

Ne spreglejte