Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
14. 7. 2017,
11.25

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Foto: Thinkstock in Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

Telekom Slovenije advertorial

Petek, 14. 7. 2017, 11.25

2 meseca, 1 teden

Portal Moj Telekom

Ali že poznate način, kako na enem mestu upravljati vsa svoja naročniška razmerja?

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Foto: Thinkstock in Telekom Slovenije, d. d.

Danes si življenja brez mobilnega telefona sploh ne moremo več zamisliti. V njem imamo pomembne podatke vseh vrst, z njim komuniciramo, kupujemo, plačujemo, iščemo poti …

Digitalno | Foto:

Kar težko si predstavljamo dan, ko mobilnega telefona ne bi imeli pri sebi – a v sodobnem domu imamo tudi širokopasovni dostop, ki je naše okno v svet z dostopom do širnega interneta, obilja televizijskih programov, zabavnih in poučnih oddaj na zahtevo in še veliko več.

Hitra rešitev za navidez nerešljive pripetljaje

Vsa vaša naročniška razmerja Telekoma Slovenije lahko udobno in varno upravljate z enim samim spletnim orodjem. Moj Telekom je lahko tudi hitra rešitev za na videz nerešljive pripetljaje. Prek njega lahko spremljate vse pomembne podatke tako za svoja mobilna kot tudi širokopasovna naročniška razmerja pri Telekomu Slovenije. Toda če mislite, da boste prek Mojega Telekoma zgolj spremljali tekočo porabo, imamo za vas veliko prijetnih presenečenj.

Računalnik, laptop, tablica, mobitel | Foto:

Moj Telekom vas lahko hitro in učinkovito reši zapletov, ki se vam lahko nehote pripetijo. Tistih, za katere mislite, da se vam nikakor ne morejo zgoditi, a ko se kaj od tega vendarle zgodi, ste srečni, da vam Moj Telekom lahko v hipu težavo odpravi. Poglejmo le nekaj primerov.

Zaklenjena SIM-kartica? Do kode PUK v nekaj trenutkih!

Otrok in mobilni telefon | Foto: Mobilni telefon ni igrača – a otroci tega ne vedo. Kako prehitro se lahko zgodi, da vam nehote zaklene kartico SIM v telefonu z večkratnim napačnim vnosom kode PIN. Pa priznajmo, tudi sami jo lahko pozabimo, se zatipkamo …

Kje je že tista koda PUK, ki spet lahko oživi vašo telefonsko številko? Že res, da so Telekomovi centri, kjer vam lahko pomagajo, po vsej Sloveniji, a kaj pa, če ste ravno nekje sredi Julijcev in ste želeli ostati v hribih še dober teden? Ali če ste na dopustu nekje na sanjski plaži daleč od doma. A tudi če niste na lepšem, gotovo niste navdušeni nad časom in potjo, ki vam ga ta zaplet narekuje.

Tudi v situacijah, ko pri sebi nimate računalnika, je rešitev povsem preprosta. Do Mojega Telekoma lahko dostopate tudi prek svojega mobitela ali tablice ali pa si ga izposodite od prijatelja, če je vam sredi gora zmanjkalo baterije, in se prijavite s svojimi prijavnimi podatki. V kakršnihkoli okoliščinah se najde rešitev.

V službi ste pozabili mobilni telefon, a pričakujete pomemben klic?

Hiteli ste iz službe domov in že na poti ugotovili, da ste mobilni telefon pozabili na svoji delovni mizi. In to ravno danes in zdaj, ko pričakujete zelo pomemben klic!

Moj Telekom | Foto:

Moj Telekom ima rešitev! Vse dohodne klice in kratka ter slikovna sporočila (SMS in MMS) lahko začasno preusmerite na katerokoli drugo mobilno telefonsko številko, s portala Moj Telekom pa lahko pošiljate kratka sporočila (SMS), kot da bi jih pošiljali s svojega mobilnega telefona.

Seveda vam je Moj Telekom v pomoč tudi, ko ostane mobilni telefon doma, vi pa ste v službi. Takrat lahko preprosto preusmerite dohodne klice na številko sodelavca, katerega delovno mesto je najbližje vašemu.

Uredite vse kar iz domačega naslonjača

Moj Telekom - razvrščanje programov | Foto:

Moj Telekom prav tako pomaga pri vprašanjih in težavah z domačim širokopasovnim priključkom:

  • Vam privzeta razvrstitev TV-programov ne ustreza? Vaši priljubljeni programi so na številki, do katere se morate z daljincem predolgo prebijati ali pa si je nikakor ne morete zapomniti. Po svoji želji si razvrstite TV-programe na primer na mesta od 1 do 20, tako da boste do njih dostopali hitro in preprosto.
  • Zavedate se pasti interneta in ne želite, da bi bil otrok izpostavljen tveganim vsebinam? Na Mojem Telekomu aktivirajte storitev Varen splet in nastavite, katere vsebine lahko pridejo do vašega domačega omrežja in katere ne. Tako boste obvarovali vašega otroka tudi, ko na svojem mobilnem telefonu dostopa do interneta prek hišne brezžične povezave WiFi,
  • Starševsko geslo je zahtevano za ogled in nakup določenih vsebin, ki niso primerne za mladoletnike. A kaj, ko ga vi potrebujete z namenom, pa ga ne veste? Najdete ga na Mojem Telekomu!

Postopek registracije v Moj Telekom si oglejte v spodnjem videu:

Registrirajte se v Moj Telekom in upravljajte z vsemi svojimi razmerji.

Želite miren dopust?

Na dopustu | Foto:

Poletje je čas, ko se večina odpravi na težko zasluženi dopust. Obdobje, ko se želimo posvetiti svojim najdražjim in sebi, ko dragoceni čas želimo obdržati samo zase in ne za vsakogar, ki bi nas utegnil poklicati.

Moj Telekom ima več možnih rešitev! Predlagamo, da si na Mojem Telekomu nastavite preusmeritev vseh dohodnih klicev v telefonski predal. Tako boste slišali vsa dohodna sporočila, ko boste želeli (ali zmogli) in odgovorili samo na tista, na katera boste želeli (ali morali) – še najraje po dopustu.

Na dopustu | Foto:

Že res, da preusmeritev v telefonski predal lahko vklopite tudi na svojem mobilnem telefonu, a vam Moj Telekom omogoča, da posneta sporočila posredujete kot zvočne datoteke na poljuben e-poštni naslov. Telefon si, če tako želite, med dopustom lahko popolnoma odmislite!

Tu je tudi storitev zgrešeni klic, ki vas s kratkim sporočilom (SMS) obvesti, kdo in kdaj vas je klical, ko ste bili nedosegljivi – na primer takrat, ko ste za voljo svojega miru izklopili svoj mobilni telefon.

Moj Telekom vam je na voljo vedno in povsod, na spletu ali prek mobilne aplikacije. Za še lažji dostop do Mojega Telekoma vam je za mobilna operacijska sistema Android in iOS na voljo pripomoček oziroma widget, ki si ga na hiter in preprost način lahko namestite na svoj mobitel:

Ne spreglejte