Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Matic Tomšič

Petek,
15. 9. 2017,
9.36

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,58

Natisni članek

NBA Goran Dragić Goran Dragić

Petek, 15. 9. 2017, 9.36

6 let, 7 mesecev

Veliko priznanje za Dragića, ki ga marsikdo ne bo opazil

Matic Tomšič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,58

Izjemno kakovost Goranu Dragiću, ki je slovensko košarkarsko reprezentanco sinoči popeljal v finale evropskega prvenstva, priznava tudi razvijalec priljubljene serije košarkarskih videoiger NBA 2K. Slovenski kapetan in član moštva Miami Heat bo v prihajajoči igri NBA 2K18 namreč deležen konkretnega dviga statistik, s čimer se bo uvrstil med najboljše igralce v virtualni ligi NBA. 

Goran Dragić je s slovensko košarkarsko reprezentanco sinoči prepričljivo slavil v polfinalu evropskega prvenstva. Kliknite na fotografijo za zgodbo.  | Foto: Vid Ponikvar Goran Dragić je s slovensko košarkarsko reprezentanco sinoči prepričljivo slavil v polfinalu evropskega prvenstva. Kliknite na fotografijo za zgodbo. Foto: Vid Ponikvar

Kako dober je posamezen igralec, nam v večini športnih videoiger pove njegova splošna ocena, ki znaša nekje med 1 in 100. Gre za povprečje vseh igralčevih lastnosti, na primer natančnosti metov in podaj, hitrosti, reakcijskega časa ter nekaj deset drugih, ki so prav tako ocenjene z vrednostmi od 1 do 100. 

Splošna ocena Gorana Dragića v igri NBA 2K17, ki je izšla lansko jesen, je bila 78. To je pomenilo, da je Dragić soliden branilec, ki pa se na svojem položaju ni zares mogel kosati z elito, kot sta Stephen Curry ali Kyrie Irving, na primer. 

Goran Dragić v igri NBA 2K17. Njegovo začetno oceno (78) oceno je razvijalec igre med lansko sezono zaradi fantastičnih predstav v dresu Miami Heat sicer nekoliko zvišal, ob koncu sezone je znašala prek 80.  |  Foto: Heat Nation | Foto: Goran Dragić v igri NBA 2K17. Njegovo začetno oceno (78) oceno je razvijalec igre med lansko sezono zaradi fantastičnih predstav v dresu Miami Heat sicer nekoliko zvišal, ob koncu sezone je znašala prek 80. | Foto: Heat Nation

V letošnji igri NBA 2K18, ki izide 19. septembra, bo Goran Dragić precej boljši košarkar. Razvijalci igre 2K Sports so mu namreč podelili splošno oceno 85, s čimer se bo uvrstil med petdeseterico najkakovostnejših igralcev v virtualni ligi NBA. 

Informacije o ocenah igralcev moštva Miami Heat, ki so na splet ušle tik pred izidom igre NBA 2K18. Goran Dragić bo drugi najbolje ocenjeni igralec Vročice, boljšo splošno oceno (87) ima le njihov center Whiteside. | Foto: Instagram/Getty Images Informacije o ocenah igralcev moštva Miami Heat, ki so na splet ušle tik pred izidom igre NBA 2K18. Goran Dragić bo drugi najbolje ocenjeni igralec Vročice, boljšo splošno oceno (87) ima le njihov center Whiteside. Foto: Instagram/Getty Images

Najbolje ocenjeni igralec v igri NBA 2K18 bo sicer zvezdnik Clevelanda Lebron James (97), najkoristnejši igralec finalnega obračuna lanske sezone Kevin Durant bo le malce slabši (96), najkoristnejši igralec celotne pretekle sezone lige NBA Russell Westbrook pa bo imel oceno 94 (vir).


Preberite tudi: 

Hvala fantom za takšno darilo!

Navdušeni Hrvati: Gremo do naslova, sosedje!

Ne spreglejte