Četrtek,
9. 11. 2017,
9.16

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča BMW Slovenija

Natisni članek

BMW advertorial

Četrtek, 9. 11. 2017, 9.16

2 meseca, 2 tedna

Zvezdniki, ki prisegajo na bavarsko odličnost

Vsebino omogoča BMW Slovenija
BMW Z8 James Bond

Avtomobil ni le prevozno sredstvo, je način življenja in v veliki meri odraža način vašega življenja. Posledično je BMW s premijskim značajem in unikatno atletsko držo pravi spremljevalec hollywoodskih zvezdnikov, ki od svojega prevoznega sredstva zahtevajo le najboljše.

Kako se je BMW zasidral v svetu bogatih in slavnih

Izbira avtomobila je vedno povezana s čustvi. Avtomobil mora izražati in poudariti osebnost voznika, s tehnološko zasnovo pa mu dati občutek varnosti in zanesljivosti. Od samih začetkov so se vozniki z bavarskim proizvajalcem vozil poistovetil zaradi izjemnih detajlov in tehnološke dovršenosti. Z dinamičnim videzom, ki v gledalcu vzbuja čustven odziv, se je iz generacije v generacije dokazoval in prepričeval številne ljubitelje znamke. Zaupanje jim je vrnil z odličnimi voznimi lastnostmi, nenehnim prizadevanjem za odličnost in brezkompromisnim značajem, edinstvenim za znamko BMW.

Dinamičen dizajn s prepoznavnimi kozmetičnimi elementi in odlične vozne lastnosti so eden glavnih razlogov za to, da so vozila BMW tako priljubljena pri izredno široki skupini kupcev. | Foto: BMW Dinamičen dizajn s prepoznavnimi kozmetičnimi elementi in odlične vozne lastnosti so eden glavnih razlogov za to, da so vozila BMW tako priljubljena pri izredno široki skupini kupcev. Foto: BMW

Kjer šteje predvsem status

Znamka BMW s svojim pionirskim pristopom in skrbno premišljeno potjo razvoja v svet avtomobilizma prinaša inovacije, ki v največji mogoči meri dolgoročno spreminjajo avtomobilski svet. Z napredno tehniko postavljajo merila in letvico nenehno dvigujejo višje. Status vozil, ki ga uživajo v svetu, je referenca za ugledne in slavne, zato po vozilih BMW posegajo tudi najbolj občudovani filmski igralci in igralke.

V svetu, kjer štejeta vtis in pojavnost, se je BMW dokazal ter s svojim premijskim značajem, čustvenim dizajnom in tehnološko naprednostjo prepričal nekatere najvplivnejše ljudi v filmski industriji. Varnemu objemu vozil znamke BMW zaupajo Heidi Klum, ki prisega na športno-elegantno zver M6 cabriolet, Jessica Alba, ki stavi na brezkompromisno udobje serije 7 in povečano terensko uporabnost X6, izredno ekološko usmerjena Halle Berry, ki zaupa električnemu modelu i3, Reese Witherspoon, ki uživa v predsedniškem udobju serije 7, Clive Oven, ki se kot pravi uživač po sončni Kaliforniji prevaža v Z4, in ljubljenka mlajših src Selena Gomez, ki se po opravkih odpravi z X5. Po širnih ulicah Los Angelesa so v avtomobilih znamke BMW opazili še Pink, Kate Perry, Britney Spears, Jaya Lena ter številne druge znane in vplivne osebnosti.

V službi njenega veličanstva

Najslavnejši tajni vohun Bond, znan tudi kot agent 007, je leta 1997, ko ga je igral britanski šarmer Pierce Brosnan, reševal britansko krono v BMW-jevem modelu 750Li. V naslednji filmski klasiki iz leta 1999, ko ni bil v službi njenega veličanstva, pa je najlepša dekleta, vredna greha, zapeljeval v kabrioletu Z8.

Najslavnejši tajni agent na svetu je izbral neskončno zapeljivi BMW Z8. | Foto: Najslavnejši tajni agent na svetu je izbral neskončno zapeljivi BMW Z8.

Želite prejeti več informacij o izbranem BMW-vozilu?

Prosimo, izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo:

* Dovoljujem, da se moje osebne podatke pošlje družbama BMW Vertriebs GmbH – distribucija motornih vozil – Podružnica Ljubljana in Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft, da jih shranita, obdelata in uporabita za dejavnosti v zvezi s skrbjo za stranke v smislu preverjanja zadovoljstva kupcev, podatkov o izdelkih, storitev v zvezi z izdelki in različnih prireditev. V tem smislu dovoljujem tudi elektronsko pošiljanje (elektronske pošte, besedilnih sporočil itn.). Na podlagi zakona o varovanju osebnih podatkov lahko svoje dovoljenje prekličem kadarkoli, prav tako lahko kadarkoli zahtevam razkritje obsega shranjenih podatkov o sebi, popravke svojih osebnih podatkov, zaustavitev uporabe in izbris teh podatkov, in sicer s pisnim obvestilom BMW Vertriebs GmbH – distribucija motornih vozil – Podružnica Ljubljana, Ameriška 8, 1000 Ljubljana ali na info.si@bmw.com.