Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
6. 7. 2017,
8.15

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Renault Nissan Slovenija

Foto: Renault Nissan Slovenija

Natisni članek

Renault Kadjar Renault Nissan Slovenija advertorial

Četrtek, 6. 7. 2017, 8.15

2 meseca, 2 tedna

Monja in Kadjar – kako sta popestrila svojo enodnevno avanturo?

Vsebino omogoča Renault Nissan Slovenija

Foto: Renault Nissan Slovenija

renault nissan kadjar

Kadjar je s svojim neskončnim šarmom nagrajenki Monji uresničil nevsakdanjo željo. Preverite, kako in s kom sta Monja in Kadjar popestrila svojo enodnevno avanturo.

Monja Dobnik se je kot nagrajenka natečaja Renault Kadjar #NEVSAKDAN razveselila avanturistične nagrade: družbe Renault Kadjarja za en dan. Skupaj sta si privoščila nepozabno pustolovščino, na katero je Monja povabila še tri prijatelje.

V odlični družbi z odličnim avtomobilom dan prehitro mine, zato so ga skrbno načrtovali. Monja je komisijo nagradnega natečaja prepričala z izvrstnim scenarijem za svoj #NEVSAKDAN, s katerim je sodelovala v natečaju.

Prava adrenalinska poslastica v objemu neokrnjene narave

renault nissan kadjar | Foto:

Tak je bil načrt, a se je izkazalo, da je v družbi najboljših prijateljev lahko še bolj fantastičen. Oglejte si video in preverite, kaj vse so počeli. Skakanja v svežo Sočo gotovo ni bilo v načrtu, a so sledili trenutnemu navdihu in skupaj preživeli verjetno najbolj nepozaben dan letošnjega poletja.


VIDEO:


Robusten mestni terenec z neustrašnim videzom

Renault Kadjar je vsestranski crossover, ki zagotavlja enako udobja tako na cesti kot na manj utrjenih poteh.

S svojimi samozavestnimi linijami, agresivnimi rešetkami prednje maske, atletskimi rameni, inovativnimi in prepoznavnimi C-shape dnevnimi lučmi ter 17- ali 19-palčnimi lahkimi litimi platišči uteleša vir navdiha, trpežnost, športni duh in drznost.

Z večjo oddaljenostjo od tal in dvema načinoma prenosa moči – štirikolesni pogon (4WD) in dvokolesni pogon (2WD) – Renault Kadjar omogoča odkrivanje novih obzorij.

Velik in udoben prostor za potnike omogoča, da se podamo na dogodivščino s kančkom prefinjenosti.

renault nissan kadjar | Foto:

Prostornost

Presenečeni boste nad prostornostjo vozila Renault Kadjar. Z višino do stropa, ki v zadnjem delu znaša 910 milimetrov, in širino, ki znaša 1.455 milimetrov, je med najboljšimi v svojem razredu. Idealna rešitev za raziskovanje brezpotij s prijatelji.

Udobje

Renault Kadjar ima prefinjeno, športno oblikovano notranjost, ki vas vabi k nizanju kilometrov v popolnem udobju.

Multimedijska tehnologija

Do uporabnika prijazen multimedijski sistem R-LINK 2 ponuja izboljšano doživetje vožnje. Velik zaslon na dotik zagotavlja izjemno udobno uporabo. Podrsajte po ikonah, pomikajte se gor in dol za branje informacij, povečajte sliko za še več podatkov.

Bolj preprosta in brezskrbna vožnja

Vozilo Renault Kadjar je opremljeno z najboljšimi inovativnimi tehnologijami in sistemi za pomoč vozniku, ki spremenijo vožnjo v čisti užitek. Opremljeno je z inovativnimi varnostnimi sistemi, ki ponujajo varnejše in bolj sproščeno doživetje vožnje.

Ste pripravljeni na vožnjo z vozilom Renault Kadjar?

Rezervirajte testno vožnjo ali obiščite pooblaščenega prodajalca.

renault nissan kadjar | Foto:

Ne spreglejte