Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
20. 5. 2024,
18.18

Osveženo pred

1 teden, 6 dni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,63

Natisni članek

astrologija horoskop 2024 horoskop horoskop

Ponedeljek, 20. 5. 2024, 18.18

1 teden, 6 dni

Najbolj kompatibilna znamenja: ti astrološki pari premagajo vsako oviro

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,63
ljubezen, par, odnos | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Po mnenju astrologov je za dolgoživo in ljubečo zvezo najpomembnejša združljivost nebesnih znamenj, v katerih sta partnerja rojena. Pri tem izstopajo predvsem trije astrološki pari.

Bik in rak

Biki in raki so med najbolj združljivimi astrološkimi pari zahvaljujoč njihovi globoki čustveni povezanosti in razumevanju. Bik je zemeljsko znamenje, ki ceni stabilnost, varnost in praktičnost, medtem ko je rak vodno znamenje, ki slovi po svoji občutljivosti, intuitivnosti in skrbi za druge. Njuna kombinacija predstavlja popolno ravnotežje med čustveno podporo in praktično varnostjo.

Bik in rak imata podobne vrednote, kot so predanost, dom in družina. Ker se med vsakim izzivom ali krizno situacijo medsebojno podpirata, je njuna ljubezen izjemno močna. Bik raku nudi stabilnost in varnost, rak pa biku čustveno globino in razumevanje. Zaradi vzajemne podpore in ljubezni lahko ta par premaga vsak življenjski vihar.

Lev in strelec

Levi in strelci so ognjena znamenja, ki slovijo po strasti, navdušenju in ljubezni do življenja. Ko sta lev in strelec par, sta nepremagljiva zaradi svoje sposobnosti, da se medsebojno motivirata in navdihujeta. Lev je vodja, ki je rad v središču pozornosti, strelec pa je pustolovec, ki ves čas išče nova doživetja in izzive.

Njuna zveza je dinamična in vznemirljiva, za njuno kompatibilnost pa je odločilnega pomena skupna strast do življenja in svobode. Lev strelcu daje podporo in občudovanje, ki ga ta potrebuje, strelec pa levu nudi vznemirjenje in navdih. Zaradi njune pozitivne naravnanosti, strasti in vzajemnega spoštovanja lahko njuna zveza preživi vse težave.

Ribi in škorpijon

Kombinacija rib in škorpijona predstavlja globoko čustven in intuitiven par, ki vse težave premaga z močno duhovno in čustveno povezanostjo. Ta par vodnih znamenj si deli sposobnost, da drug drugega razumeta brez besed. Takšne zveze pogosto zaznamujejo silovita čustva in globoke duhovne vezi.

Ribe so znane po svoji empatiji in občutljivosti, medtem ko so škorpijoni intenzivni in strastni. Iz te kombinacije nastane zveza, ki je istočasno nežna in močna. Škorpijon ribama daje zaščito in varnost, ribi pa v zvezo prineseta sočutnost in brezpogojno ljubezen. Ker se v najtežjih trenutkih medsebojno podpirata, znaka veljata za enega najbolj združljivih parov.

Preverite svoj dnevni horoskop

ljubezen, par, zaljubljenca, zveza, partnerstvo, poletje
Trendi Astrološki znaki, ki pogosto menjajo partnerje
poroka, nevesta, ženin
Trendi Najboljši partnerji: to so najbolj zvesti znaki horoskopa
ženska, dekle, skrivnosti
Trendi Ti astrološki znaki so najslabši lažnivci
Ne spreglejte