Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
9. 4. 2024,
13.42

Osveženo pred

2 tedna, 5 dni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,40

Natisni članek

Michael Polansky zvezdnica razmerje Lady Gaga

Torek, 9. 4. 2024, 13.42

2 tedna, 5 dni

Je Lady Gaga tretjič zaročena? Fotografije povejo več kot tisoč besed ... #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,40
Lady Gaga | Lady Gaga so fotografi ujeli s prstanom na roki. Nekateri zato ugibajo, da je pevka tretjič zaročena. | Foto Reuters

Lady Gaga so fotografi ujeli s prstanom na roki. Nekateri zato ugibajo, da je pevka tretjič zaročena.

Foto: Reuters

Pevka in igralka Lady Gaga je s prstanom spodbudila nove govorice, da se je zaročila z dolgoletnim izbrancem Michaelom Polanskym.

Osemintridesetletna popzvezdnica Lady Gaga, ki je pred dnevi praznovala svoj rojstni dan, je bila zaročena že dvakrat, a je obe zaroki na koncu odpovedala. Gagin nov nakit, svetleč prstan na levem prstancu, je v zadnjih dneh pritegnil pozornost mnogih, še posebej ker je zvezdnica v dolgoletni zvezi z Michaelom Polanskym. Zdi se, da je njuno razmerje trdnejše in resnejše kot kadarkoli.

Prav zato so se številni njeni oboževalci vprašali, ali se utegne popzvezdnica, ki še ni bila poročena, kmalu sprehoditi do oltarja. Pevko so fotografi ujeli v Zahodnem Hollywoodu, kjer je v dolgem črnem plašču in s torbo znamke Bottega Veneta na rami obiskala dom svojega prijatelja.

Lady Gaga so s prstanom na roki na sončno nedeljo ujeli na obisku pri prijateljevem domu v Hollywoodu.
 | Foto: Profimedia Lady Gaga so s prstanom na roki na sončno nedeljo ujeli na obisku pri prijateljevem domu v Hollywoodu. Foto: Profimedia

Ali je Lady Gaga tretjič zaročena? Mnogi oboževalci so prepričani ...

Mnogi njeni oboževalci so bili nad fotografijami navdušeni in začeli špekulirati, da je glasbenica res zaročena. Preden je Gaga začela razmerje s 46-letnim Polanskym, je bila zaročena z zvezdo Chicago Fire, igralcem Taylorjem Kinneyjem, in agentom za talente pri Creative Artists Agency Christianom Carinom.

Lady Gaga z dolgoletnim partnerjem Michaelom Polanskym na letošnjem Super Bowlu LVIII, kjer sta se februarja v Las Vegasu pomerili ekipi San Francisco 49ers in Kansas City Chiefs. Zmagali so zadnji. | Foto: Profimedia Lady Gaga z dolgoletnim partnerjem Michaelom Polanskym na letošnjem Super Bowlu LVIII, kjer sta se februarja v Las Vegasu pomerili ekipi San Francisco 49ers in Kansas City Chiefs. Zmagali so zadnji. Foto: Profimedia

Polansky, ki je poslovnež, sicer nadzira tudi soustanovitelja Facebooka Seana Parkerja, s katerim sta leta 2015 ustanovila fundacijo. Polansky, ki je diplomiral na Univerzi Harvard, vodi tudi več dobrodelnih organizacij in podjetij. Z Lady Gaga se je že pojavil na številnih podelitvah nagrad, vključno z nagradami Bafta in Critics Choice.

Oglejte si še:

Shakira in Lucien Laviscount
Trendi Pevko Shakiro po ločitvi od Gerarda Piqueja prevzel igralec Lucien Laviscount #video
Beyonce
Trendi Beyonce z novim albumom že podira rekorde
Lady Gaga Gucci
Trendi O kakšnem ljubezenskem pismu govori Lady Gaga?
Lady Gaga in Joaquin Phoenix
Trendi V novem Jokerju bo igrala tudi Lady Gaga
Ne spreglejte