Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
15. 2. 2020,
17.02

Osveženo pred

4 leta, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,08

Natisni članek

ljubezen ljubezen valentinovo Vanessa Bryant Kobe Bryant

Sobota, 15. 2. 2020, 17.02

4 leta, 3 mesece

Kobejeva soproga presenetila s čustveno objavo, oboževalci ganjeni #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,08

Vanessa Bryant, žena pokojnega ameriškega košarkarja Kobeja Bryanta, ki je konec januarja skupaj s hčerko Gianno umrl v strmoglavljenju helikopterja pri Los Angelesu, je na valentinovo na Instagramu delila čustveno objavo. V zapisu je med drugim poudarila, da pokojnega soproga in hčerko zelo pogreša ter da je bilo valentinovo Kobejev najljubši praznik.

Kobe Bryant Gianna
Sportal Kobeja Bryanta in njegovo hčerko pokopali v družinskem krogu

"Kako zelo te pogrešam na tvoj najljubši praznik. Ljubim te za vedno. Poljubljam tebe in Gigi v nebesih. Srečno valentinovo, moja draga," je v objavi, ki jo je delila na družbenem omrežju Instagram, zapisala Vanessa Bryant, soproga pokojnega legendarnega ameriškega košarkarja Kobeja Bryanta.

"Tvoja ljubezen bo trajala vedno in za vedno"

Ob fotografiji je Bryantova objavila tudi pesem Tell Him ameriške kantavtorice Lauryn Hill. Njeni sledilci so bili nad objavo ganjeni. Med drugim je njen zapis komentirala tudi zvezdnica ameriške resničnostne televizije Khloe Kardashian. "Vanessa, rada te imam. Tvoja ljubezen bo trajala vedno in za vedno," je zapisala Kardashianova.

Kobe in Gianna Bryant sta konec januarja umrla v strmoglavljenju helikopterja v bližini Los Angelesa. | Foto: Getty Images Kobe in Gianna Bryant sta konec januarja umrla v strmoglavljenju helikopterja v bližini Los Angelesa. Foto: Getty Images

Trendi Je šel Pahor predaleč? Tako se je poklonil Kobeju Bryantu. #video

Kobeja in Gianno pokopali minuli petek

Kobeja Bryanta in njegovo hčer Gianno, ki je prav tako umrla v strmoglavljenju helikopterja konec januarja, so v Los Angelesu pokopali prejšnji petek. Kobe in Vanessa sta bila v zvezi dvajset let, košarkar pa je v intervjujih večkrat poudaril, da je njegova soproga njegova prva in edina ljubezen, najboljša prijateljica in največja podpornica. Poleg pokojne Gianne so se jima v zakonu rodile še hčerke Natalia, Bianka in Capri.

Ne spreglejte