Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
9. 4. 2024,
11.44

Osveženo pred

1 teden, 4 dni

Oglasno sporočilo

Natisni članek

noad Vid Pintarič rekreacija Radenska PR članek

Torek, 9. 4. 2024, 11.44

1 teden, 4 dni

Z Vidom Pintaričem na tridnevni pohod

Oglasno sporočilo

Če ste ljubitelj pohodništva, ste na YouTubu zagotovo že naleteli na posnetke Vida Pintariča – mladeniča, ki je osvojil že lepo število slovenskih vrhov in na marsikaterem od njih tudi prenočil pod zvezdami ali v Hotelu Pintarič, kot mu pravi sam. Radenska vsem ljubiteljem pohodništva omogoča, da se Vidu konec poletja pridružijo na tridnevnem pohodu.

Advertorial_1_1200 | Foto: RADENSKA D.O.O. Foto: RADENSKA D.O.O.

Po dolgem času na tridnevno dogoviščino

Bi si upali na tridnevni pohod s spanjem v gozdu – in to sami? Vid si je. Na tridnevni pohod po Kamniško-Savinjskih Alpah je vzel 24-kilogramski nahrbtnik, poln hrane, kamping opreme in opreme za vloganje, in se odpravil v Luče, kjer je začel svojo pot. Zakaj je bil lepilni trak na tem pohodu njegov najboljši prijatelj, zakaj se je z Velike Planine spustil z nihalko in kako s kompletom prve pomoči zanetiti ogenj, si poglejte v Vidovem vlogu.

Avgusta lahko to pot v Vidovi družbi prehodite tudi vi

Vid se bo letos po isti poti odpravil še enkrat, a tokrat ne sam. Na pohod v organizaciji Highlander Slovenija se bo odpravil v družbi petih dvojic, ki se jim bo v nagradni igri Radenske nasmehnila sreča. Vid vsem nagrajencem obljublja, da jim skok v ledeno Kamniško Bistrico ne uide, zato se prijavite le, če ste pripravljeni na kopanje v zelo mrzli vodi.

Advertorial_5_1200 | Foto:

Naročnik oglasnega sporočila je RADENSKA D. O. O.

Ne spreglejte