Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
23. 4. 2024,
19.40

Osveženo pred

1 teden, 2 dneva

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,79

Natisni članek

Denver Nuggets Nikola Jokić Strahinja Jokić NBA Liga NBA

Torek, 23. 4. 2024, 19.40

1 teden, 2 dneva

Strahinja Jokić pod drobnogledom lige NBA

Incident v Denverju, Jokićev brat v obraz udaril gledalca #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,79
Nikola Jokić Družina Brati Žena | Tako je Nikola Jokić poziral z bratoma Nemanjo (levo) in Strahinjo (desno) ter ženo Natalijo, ko je leta 2018 podaljšal pogodbo z Denverjem. | Foto Guliverimage

Tako je Nikola Jokić poziral z bratoma Nemanjo (levo) in Strahinjo (desno) ter ženo Natalijo, ko je leta 2018 podaljšal pogodbo z Denverjem.

Foto: Guliverimage

Na srečanju med Denverjem in LA Lakers (101:99) ni bilo napeto le na parketu, kjer je s košem ob zvoku sirene zmago prvakom zagotovil Jamal Murray, ampak tudi na tribunah. Strahinja Jokić, starejši brat Nikole Jokića, ki je na tekmah lige NBA že večkrat izkazal svojo vročekrvnost, je enega izmed gledalcev udaril v obraz. Zaplet, ki se je prevesil v fizično obračunavanje, je iz neposredne bližine spremljala Natalija Jokić, žena prvega zvezdnika Denverja, v rokah pa držala hčerko Ognjeno. Vodstvo lige NBA bo sprožilo preiskavo.

Luka Dončić Kawhi Leonard
Sportal Luka Dončić in Kyrie Irving utišala navijače LA Clippers, Dallas izenačil na 1:1 #video

Dramatično srečanje v Denverju, na katerem so soigralci še vedno poškodovanega slovenskega reprezentanta Vlatka Čančarja proti Jezernikom nadoknadili 20 točk zaostanka in nato zmagali s košem Jamala Murrayja ob zvoku sirene (101:99), Nikola Jokić pa je vknjižil imeniten trojni dvojček (27 točk, 20 skokov in 10 asistenc), je zaznamoval tudi incident na tribunah.

Kako je Strahinja Jokić v obraz udaril gledalca:

Strahinji Jokiću so v dvorani Ball Arena živci popustili do te mere, da je fizično obračunal z enim izmed gledalcev. Nato ga je brat Nemanja le pomiril, a so vse skupaj posnele kamere, tako da se je neprijeten pripetljaj hitro znašel na družbenih omrežjih. Jokićeva brata sta v preteklosti že poskrbela za nekaj incidentov, najodmevnejši je bil njun spor z bratoma dvojčkoma Marcusom in Markieffom Morrisom. Zadnji je soigralec Luke Dončića pri Dallasu, ki ga v noči na sredo ob 4. uri po slovenskem času čaka gostovanje pri LA Clippers.

Nikola Jokić je v noči na torek bil hudo bitko z Anthonyjem Davisom. Na koncu se je veselil dramatične zmage in novega trojnega dvojčka. | Foto: Reuters Nikola Jokić je v noči na torek bil hudo bitko z Anthonyjem Davisom. Na koncu se je veselil dramatične zmage in novega trojnega dvojčka. Foto: Reuters

Vodstvo lige NBA je številnim ameriškim medijev pritrdilo, da bo sprožilo preiskavo. Brata Nikole Jokić namreč nista prvič izgubila živcev na košarkarskih dogodkih v ZDA. Naslednji dve tekmi prvega kroga končnice med Denverjem in LA Lakers bosta v Kaliforniji. Prvaki vodijo z 2:0.

Luka Dončić
Sportal Luka Dončić po katastrofalnem polčasu Dallasa v L.A. ni dočakal preobrata #video
Luka Dončić
Sportal Dončića na prvi tekmi končnice spremljala posebna navijačica
Jamal Murray
Sportal Denver Nuggets v dramatični končnici po preobratu do druge zmage #video
Ne spreglejte