Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 9. 2023,
12.57

Osveženo pred

7 mesecev, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,32

Natisni članek

Nataša Naneva Klemen Bučan Kolo sreče

Ponedeljek, 25. 9. 2023, 12.57

7 mesecev, 1 teden

Že štiri leta brez novih tetovaž tudi zaradi tega plemenitega razloga #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,32

Voditelj Klemen Bučan je pred časom v oddaji Kolo sreče pokazal svojo tetovažo, na kateri so trije junaki stripov legendarnega Mikija Mustra. To pa ni njegova edina tetovaža, zato nam je Klemen v pogovoru zaupal več o svojih tetovažah in razkril, da se zadnjih nekaj let ni tetoviral tudi zato, ker je postal krvodajalec.

Večerja za 5: Na deželi
Planet TV Večerja za 5: Na deželi bo ta teden obiskala Savinjsko dolino z okolico

Voditelj oddaje Klemen Bučan nam je zaupal, da ima kar osem tetovaž. "Prva je bila mehiška lobanja na levi roki, posvečena članoma družine, ki ju ni več med nami. Potem sem želel na svojem telesu ovekovečiti stvari, ki jih v življenju rad počnem, zato imam tetovažo treh ptičkov. Skejtanje, glasba in mikrofon."

Klemen Bučan je v oddaji pokazal svojo tetovažo, ker se je vprašanje v Kolesu sreče nanašalo na risane junake Mikija Mustra. | Foto: Planet TV Klemen Bučan je v oddaji pokazal svojo tetovažo, ker se je vprašanje v Kolesu sreče nanašalo na risane junake Mikija Mustra. Foto: Planet TV

Njegova naslednja tetovaža je bil motiv njegovih treh najljubših junakov iz otroštva. "Za nekatere je bila to Miki Miška, jaz pa sem imel raje Zvitorepca, Trdonjo in Lakotnika, junake Mikija Mustra, katerih prigode znam še danes na pamet. Neštetokrat sem prebral vse stripe. Vsak od njih izraža tudi eno posebno vrlino, Lakotnik je močan volk, Trdonja pametna želva, Zvitorepec pa je zvit in šarmerski lisjak," je razložil Klemen, ki pravi, da je tetovaža posebna tudi zato, ker jo je naredil tetovator, ki je včasih risal stripe. 

"Mislim, da je delal celo z Mustrom, tako da se je te tetovaže res lotil s srcem in šel v detajle. Recimo črte so različno debele, kot bi jih risal s čopičem. Tako je kopiral Mikijev stil in končni izdelek je res izjemen."

Klemnova tetovaža z Mustrovimi risanimi junaki | Foto: Planet TV Klemnova tetovaža z Mustrovimi risanimi junaki Foto: Planet TV

Tetovažo je opazila tudi Ana Petrič, direktorica doma starejših v Notranjih Goricah, in Klemna predstavila Mikiju Mustru, ki je takrat bival pri njih. "Res mi je bilo v čast, da sem ga lahko spoznal in eno uro poslušal njegove življenjske zgodbe, ki jih je z največjim veseljem pripovedoval."

Kolo sreče
Planet TV V oddaji je spregovorila tudi o svoji najtežji življenjski preizkušnji #video

Zdaj je Klemen že štiri leta brez novih tetovaž, tudi zato, ker je postal krvodajalec. "Približno dvakrat na leto dam kri, in če se tetoviraš, potem za pol leta to odpade. Zdaj moram, ker si želim še eno tetovažo, dobro izračunati, kdaj darovati kri, da grem lahko takoj naslednji dan k tetovatorju," nam je še povedal v smehu.

Kolo sreče je na sporedu od ponedeljka do srede ob 20. uri. Nocoj bo z nami igralka Maja Martina Merljak.

Kolo sreče
Planet TV Vremenarka razkrila, katera malenkost jo lahko spravi ob živce #video
Kolo sreče
Planet TV Tega večina o simpatični vremenarki ne ve #video
Kolo sreče
Planet TV Nekdanja biatlonka je to šalo hitro obžalovala #video
Kolo sreče
Planet TV Znana Slovenca razkrila, kako sta se spoznala #video
 
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Ne spreglejte