Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
24. 11. 2021,
9.48

Osveženo pred

2 leti, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,73

Natisni članek

Nika Čukur Andreja Medvedič Gordana Grandošek Whiddon The Real Housewives Slovenija: Vražje dame Vražje dame

Sreda, 24. 11. 2021, 9.48

2 leti, 5 mesecev

Med vražjima damama je prišlo do kratkega stika #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,73

V tokratni oddaji šova The Real Housewives Slovenija: Vražje dame je svojo vražjost pokazala predvsem Andreja Medvedič. Andreja je organizirala fotografiranje za koledar vražjih dam, na katerem pa je sodelovala tudi Gordana Grandošek Whiddon, ki je za dame izdelalala obleke. Medtem pa je med njima prišlo do kratkega stika.

Vražje dame so tokrat nadaljevale s pogovori glede koledarja, vajeti pa je v svoje roke vzela Andreja Medvedič. Razglasila se je za art direktorico, na podlagi česar je s strani ostalih dam nenehno deležna pikrih pripomb. Izbrala je že fotografinjo, prav tako pa ima jasno predstavo, kako naj bi koledar izgledal. Dame je razdelila v dve ekipi, prvi pa sta bili na vrsti Gordana Grandošek Whiddon in Nika Čukur.

Nika Čukur
Planet TV Vražja dama: Sem ženska dveh ekstremov #video

Na fotografiranju prve skupine je nato prišlo do trenj, saj je Andreja kot art direktorica želela imeti glavno besedo. "Moja vizija koledarja je naše skupno umetniško delo, kjer bodo poudarjeni naši pasji ljubljenčki," je pojasnila Andreja. Prva je na fotografiranju pozirala Gordana Grandošek Whiddon, ki je o art direktorici povedala: "Malo je, malo ni naporna."

Andreja s svojimi pogledi ni skrivala svojega nezadovoljstva. | Foto: Andreja s svojimi pogledi ni skrivala svojega nezadovoljstva.

Gordana je na fotografiranju sodelovala tudi kot oblikovalka oblek, kar je bil razlog, da je ves čas skakala v kader, saj je želela, da so obleke na fotografijah predstavljene brezhibno. "Andreja je bila kot art direktorica zelo zagrižena in se je včasih počutila malo ogroženo, ker sem jaz popravljala izgled oblek, ki je bil meni najbolj pomemben. Očitno sem bila preveč v kadru, saj mi je rekla, naj se malo odstranim," je razkrila Gordana.

Vražje dame na plesnem treningu
Planet TV Med vražjimi damami je zavrelo #video

Andreja pa je brez zadržkov dejala: "Na snemanju me je zmotil kaos, ker je Gordana v želji preglasiti vsakogar posegala v vse od a do ž. Bila je preveč glasna, zaradi česar se lahko izgubi rdeča nit. Jaz bi želela imeti mir." Kljub temu pa je priznala, da se je Gordana izvrstno izkazala z izdelanimi oblekami.

Šov The Real Housewives Slovenija: Vražje dame lahko na Planetu spremljate vsako soboto ob 21. uri. Zamujene dele pa lahko spremljate tudi na Planeteki, novi spletni platformi za ogled vsebin na zahtevo.

The Real Housewives Slovenija: Vražje dame
Planet TV Tako se je Carmen odrezala v plesu ob drogu #video
Andreja Medvedič
Planet TV Vražja dama razkrila: Ko sem v zvezi, se od strasti kar kadi in iskri #video
Koktejli - Nika Čukur
Planet TV Tako se za vražje dame pripravijo koktejli, ki jih spravijo plesati na oder #video
Več o dogajanju je na voljo tudi na Instagramu, na YouYubu in na strani Planeta na Facebooku.
Ne spreglejte