Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
26. 10. 2021,
9.43

Osveženo pred

2 leti, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,27

Natisni članek

Gordana Grandošek Whiddon Pika Zrim Nika Čukur Andreja Medvedič Špela Kastelic Carmen Osovnikar The Real Housewives Slovenija: Vražje dame Vražje dame

Torek, 26. 10. 2021, 9.43

2 leti, 5 mesecev

The Real Housewives Slovenija: Vražje dame

Če ne gredo vražje dame v Hollywood, pride Hollywood k njim #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,27

Vsako soboto ob 21. uri lahko na Planetu spremljate oddajo The Real Housewives Slovenija: Vražje dame. Tokrat je Carmen za preostale vražje dame pripravila tematsko zabavo. Vsaki vražji dami je določila lik ene od znanih hollywoodskih igralk, v slogu katere se je morala urediti. Nekaterim je to uspelo malo bolje kot drugim.

Vražje dame so se tokrat zabavale na dvorcu Štatenberg. Tematsko zabava je organizirala Carmen Osovnikar, in sicer v slogu hollywoodskega glamurja. Carmen je nosila oprijeto črno obleko, ki jo je oblikovala in zašila Gordana Grandošek Whiddon, predstavljala pa je lik Sharon Stone.

"Mislim, da sem prava štajerska Sharon Stone," je dejala vražja dama, ki je s svojim videzom navdušila vse razen Špele Kastelic: "Žal mi je, da se Carmen z obleko ni poistovetila."

Skyfall
Planet TV Nedelje z Jamesom Bondom

Gordana Grandošek Whiddon je s svojo opravo najbolj stopila iz cone udobja. Predstavljala je Jessico Rabbit, lik iz risanke. "Sama se nisem najbolje počutila v kostumu, ker sem v primerjavi s preostalimi res zelo izstopala," je priznala Gordana. Nad njeno opravo so bile navdušene vse, razen Pika Zrim: "Sploh ne vem, koga je predstavljala. Še zdaj ne vem."

Fotogalerija
1 / 13

Andreja Medvedič je prišla v opravi Marilyn Monroe, kar je označila za najlažjo upodobitev, ki pa so jo vseeno pohvalile vse vražje dame. Pika Zrim je prišla na zabavo kot Audrey Hepburn in požela navdušenje vseh preostalih dam. Nika Čukur je predstavljala lik Daisy iz filma Great Gatsby, ampak čeprav so jo dame pohvalile, se sama z likom ni poistovetila: "Bila sem bolj njen alter ego, imenovan Marjetka."

Vonj po strasti
Planet TV Spremljajte novo telenovelo Vonj po strasti

Na gostiteljico je sicer največji vtis naredila Špela Kastelic, ki je zabavo obiskala kot Brigitte Bardot. "Špela me je impresionirala, prvič!" je zadovoljno priznala Carmen Osovnikar.

Šov The Real Housewives Slovenija: Vražje dame lahko na Planetu spremljate vsako soboto ob 21. uri.

 

Carmen Osovnikar
Planet TV Carmen si želi povečati družino #video
Planet Vau
Planet TV Ko se obrneta vlogi in mož prevzame gospodinjstvo #video
Špela Kastelic
Planet TV To vražjo damo na cesti ne upočasnijo niti kazenske točke #video
Carmen Osovnikar
Planet TV Ta vražja dama gre na vse štiri le v fitnesu #video
Več o dogajanju je na voljo tudi na Instagramu, na YouYubu in na strani Planeta na Facebooku, zamujene dele pa najdete na Planeteki, novi spletni platformi za ogled vsebin na zahtevo.  
Ne spreglejte