Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
22. 1. 2018,
12.45

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,58

1

Natisni članek

Planet TV Največja ljubezen Jose Fidalgo

Ponedeljek, 22. 1. 2018, 12.45

6 let, 4 mesece

NAJVEČJA LJUBEZEN

Za vlogo v seriji prestal policijski trening

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,58

1

Portugalski igralec Jose Fidalgo je eden najbolj priljubljenih zvezdnikov v domovini, zdaj pa ga bo spoznalo tudi slovensko občinstvo. Od ponedeljka do petka ob 21.30 je na sporedu nova portugalska nadaljevanka Največja ljubezen, v kateri Jose igra policista, ki v glavni igralki vzbudi romantična čustva. Nič čudnega ...

Jose Fidalgo | Foto:

Glavna vloga v uspešni seriji s seboj prinese tudi večjo medijsko izpostavljenost, za katero pa prelestnemu Joseju Fidalgu ni mar. Svojo zasebnost skrbno ščiti, z veseljem pa govori o svojem delu, ki ga bomo lahko spoznali v novi nadaljevanki Največja ljubezen, v kateri Jose igra Manuela, predstavnika zakona, razpetega med dolžnostjo in ljubeznijo.

Za serijo je opravil trening za policiste

Da bi čim bolje upodobil policista, se je udeležil tudi fizičnega in psihološkega izobraževanja za policiste, k uspešnem nastopu v nadaljevanki pa zelo pripomore tudi to, da sta se soigralko Saro Matos odlično ujela tako pred kamero kot za njo. Mediji so jima takoj pripisali romanco, a Jose govoric ni želel komentirati.

Jose Fidalgo | Foto:

"Prvič sem igral pri 18 letih, prvi oglas pa sem posnel pri petnajstih. To delo me je že od malega zelo zanimalo," pravi igralec, ki ima za seboj že 20-letno kariero. S preteklostjo se ne obremenjuje, ampak gleda v prihodnost in si želi prodreti na tuji trg. To mu je nedavno tudi uspelo, saj je zaigral v brazilski nadaljevanki, spogleduje pa se tudi z ameriškim trgom.

Igralci smo nenehno pod pritiskom

"Za igralce je značilno neko večno nezadovoljstvo, saj smo vedno izpostavljeni mnenju drugih ljudi," pove o igralskem poklicu in dodaja: "Nenehno smo izpostavljeni in s tem ne mislim v smislu javne osebnosti, ampak v smislu pritiska, da se dobro odrežemo pri svojem delu."

Kako se je Jose Fidalgo odrezal v nadaljevanki Največja ljubezen lahko preveriteod ponedeljka do petka ob 21.30 na Planet TV!

 

Spremljajte nas tudi na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte