Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
8. 4. 2021,
14.45

Osveženo pred

3 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,19

Natisni članek

Jasmina Kandorfer hujšanje Klepet ob kavi

Četrtek, 8. 4. 2021, 14.45

3 leta

Klepet ob kavi

Voditeljica je brez stradanja izgubila več kot deset kilogramov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,19
Klepet ob kavi

Trajalo je par mesecev, učinka dva, tri mesece sploh ni bilo, potem pa se je začelo dogajati in kilogrami so se topili kot nori, je razkrila voditeljica oddaje Klepet ob kavi, ki je na sporedu vsak dan ob 9. uri na Planetu, Jasmina Kandorfer.

Približno pol leta po rojstvu hčerke Gaje se je voditeljica oddaje Klepet ob kavi Jasmina Kandorfer odločila, da začne s programom hujšanja (oziroma "vitkanja", kot mu pravi sama), ki pa ni vključeval rigoroznih diet oziroma stradanja. Kalorij praktično ni nižala, več je le telovadila, in sicer v jutranjem času in času vranice (aerobne vadbe, joga, dihalne tehnike), prehranjevala se je s sezonskimi, lokalnimi ekološkimi živili, predvsem zelenjavo, zjutraj pa je popila veliko vode ter dodala ekološko zeliščno formulo za jetra in črevesje in biotike, popoldne ob kosilu pa tudi B-kompleks.

Kot pravi sama, mora biti izguba kilogramov podprta s pravim namenom, sicer je vse zaman. Ko shujšamo, lepše izgledamo in predvsem močno razbremenimo organe in celostno postanemo bolj zdravi, ampak le, če se hujšanja lotimo na pameten in zdrav način. Okoli hujšanja je namreč mnogo zavajanja, laži, instant "rešitev", ki pa ne prinesejo trajnega učinka. Pri njej je resda trajalo okoli štiri mesece, ampak zaveda se, da s tem ni škodovala svojemu telesu in da se kilogrami ne bodo vrnili.

Da bi bilo "vitkanje" bolj obvladljivo, pa vendarle obstaja par trikov. Jasmina priporoča, da dan začnete z vlakninami (40 gramov dnevno), saj z njimi hranite prave bakterije ter izboljšate izločanje odpadnih snovi iz telesa. Obenem poskrbite za pravo raven krvnega sladkorja, uredite občutljivo črevesje, počistite presežek hormonov ter podprete delovanje črevesja, jeter in ledvic. Za uspešno hujšanje je namreč bistvenega pomena, da razstrupite telo ter okrepite delovanje črevesja in jeter. Črevesje zato, ker bo telo sicer hrepenelo po sladkorju in nezdravi hrani (ki seveda noro redi), jetra pa zato, ker če so ta polna toksinov, ne morejo dobro procesirati nutrientov in maščob (in več kot je v telesu toksinov, težje boste izgubljali odvečno telesno težo). Sicer pa normalizirajte apetit in željo po sladkem z dodajanjem B-kompleksa po kosilu in pa seveda pojdite pravočasno v posteljo (idealno je pred 22. uro). 

Oddaja Klepet ob kavi z Jasmino Kandorfer je na sporedu vsak dan ob 9. uri na Planetu.
 
Hujšanje
Planet TV Tako bi moral biti videti shujševalni dan
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   
Ne spreglejte