Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
15. 10. 2021,
12.54

Osveženo pred

2 leti, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Natisni članek

romantična komedija Emma Thompson Keanu Reeves Kate Beckinsale

Petek, 15. 10. 2021, 12.54

2 leti, 6 mesecev

To je razlog, da je bil prvi poljub te zvezdnice travmatična izkušnja #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03
Kate Beckinsale | Foto Printscreen YouTube

Foto: Printscreen YouTube

Nocoj po Exatlonu si boste na Planetu lahko ogledali romantično komedijo z naslovom Mnogo hrupa za nič (Much Ado About Nothing). V njej bosta v glavnih vlogah nastopila Emma Thompson in Keanu Reeves, videli pa boste lahko tudi Kate Beckinsale, za katero je bil to filmski prvenec, doživela pa je tudi prvi poljub na filmskem platnu.

Igralka Kate Beckinsale bo v romantični komediji Mnogo hrupa za nič (Much Ado About Nothing) nastopila v vlogi ubogljive in nedolžne Hero. Nastop v tem filmu predstavlja za igralko filmski prvenec, saj je vlogo dobila pri rosnih 20. letih, ko je še študirala. Kate Beckinsale je sodelovanje v tem filmu prineslo tudi prvi poljub na filmskem platnu.

Kate Beckinsale v filmu Mnogo hrupa za nič (Much Ado About Nothing) | Foto: Kate Beckinsale v filmu Mnogo hrupa za nič (Much Ado About Nothing)

Bolj kot ta je bila zabavna izkušnja z njenim prvim poljubom v resničnem življenju. V intervjuju z Jamesom Cordnom je namreč povedala, da je bila v najstniških letih na zabavi, na kateri je bila ena redkih oseb, ki ni še nikogar poljubila. Odločila se je, da se to mora zgoditi prej ali slej in na tej zabavi, saj bi, kot je dejala igralka, "sicer izpadla čudna".

Skyfall
Planet TV Nedelje z Jamesom Bondom

"Udeležila sem se zabave, in fant, ki me je poljubil, je bil seveda pravi Američan. S tem sicer ne bi bilo nič narobe, ampak takrat sem bila res zaprisežena vegetarijanka, on pa je ravno pojedel mastno pico, polno mesa. Travmatično, res," je povedala. "Mislila sem, da je poljubljanje precej bolj 'suha' izkušnja, ampak vmes sem ugotovila, da vključuje veliko mokrote in tudi kakšen košček klobase." Kasneje je poklicala mamo, naj jo pride iskat. "Rekla sem ji, da sem imela izredno grozno izkušnjo z mesom."

Kate Beckinsale boste lahko na Planetu videli v romantični komediji Mnogo hrupa za nič (Much Ado About Nothing), ki bo na sporedu danes ob 22.30. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.
LEGO masters
Planet TV Ustvarjalni konci tedna z LEGO Masters
Carmen Osovnikar
Planet TV Carmen: Moški bi moral imeti starejšo žensko #video
Aljoša Bagola
Planet TV Tega o novopečenem fatalnem moškem gotovo niste vedeli #video
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte