Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
9. 12. 2022,
8.00

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

Natisni članek

James Bond Pierce Brosnan

Petek, 9. 12. 2022, 8.00

1 leto, 4 mesece

Poškodbam se ni izmuznil niti kot James Bond

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04
Pierce Brosnan

Danes si boste na Planetu lahko ogledali film Jutri nikoli ne umre (Tomorrow Never Dies), ki se bo začel ob 22.15, v glavni vlogi pa bo nastopil Pierce Brosnan. V nadaljevanju razkrivamo, katerim poškodbam se irski igralec, navkljub splošno znani nepremagljivosti tajnega agenta 007, ni uspel izogniti.

 

Igralec Pierce Brosnan je v vlogi Jamesa Bonda nastopil večkrat. Četudi agent 007 slovi po svoji nedotakljivosti in redkokdaj stakne kakšno poškodbo, irski zvezdnik ni imel te sreče. Prvič se je poškodoval prav na snemanju filma Jutri nikoli ne umre (Tomorrow Never Dies).

Umori na podeželju.
Planet TV To je serija, ki jo obožujejo tudi zvezdniki

Med snemanjem enega od prizorov, v katerem se bori proti svojim nasprotnikom, je Pierca Brosnana zadela v obraz kaskaderjeva čelada, ki se je med ognjevito akcijo odpela in odletela. Igralec je za to poškodbo prejel kar osem šivov. Oteženo je bilo tudi nadaljevanje snemanja, saj so igralca morali snemati tako, da so v kader zajeli samo njegovo nepoškodovano stran obraza.

Pierce Brosnan kot James Bond v filmu Jutri nikoli ne umre (Tomorrow Never Dies). | Foto: Pierce Brosnan kot James Bond v filmu Jutri nikoli ne umre (Tomorrow Never Dies).

Pierce Brosnan pa se je v vlogi tajnega agenta 007 poškodoval tudi med nastajanjem filma Umri kdaj drugič (Die Another Day). Med snemanjem prizora, kjer upravlja s čolnom, je namreč utrpel poškodbo kolena, ki se je ponovila ravno tam, kjer jo je enkrat že imel.

Petra Kraljev
Planet TV Hrvaška igralka priznala: Ne bojim se kritik

 

Posledice so bile zato za igralca precej hujše. Brosnan je moral za dva tedna prekiniti snemanje, kar je vodilo tudi v zamik izida filma. Obenem je tako film Umri kdaj drugič (Die Another Day) postal prvi film o James Bondu, ki je zaradi poškodbe moral zaustaviti produkcijo.

Na Planetu boste igralca Pierca Brosnana lahko v vlogi Jamesa Bonda v filmu Jutri nikoli ne umre (Tomorrow Never Dies) videli ob 22.15. Pred tem pa ne zamudite še epizode priljubljene serije Umori na podeželju (Midsomer Murders), ki se bo pričela ob 19.45Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

John Nettles
Planet TV Igralec razkril: Pisala mi je dolga erotična pisma
Na prvo žogo
Planet TV Posteljne aktivnosti med nogometnim prvenstvom: da ali ne?
Na prvo žogo
Planet TV Komentatorke o ženah nogometašev: Med njimi nisem opazila nobene doktorice ... #video

 

 

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte