Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
3. 2. 2024,
8.00

Osveženo pred

3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,29

Natisni članek

Planet TV

Sobota, 3. 2. 2024, 8.00

3 mesece

Lepa igralka za snemanje tega filma sploh ni potrebovala ličil

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,29

Nocoj ob 21.45 uri si boste na Planetu lahko ogledali romantično dramo Sinoči (Last Night) s Keiro Knightley, Samom Worthingtonom in Evo Mendes. Slednja je razkrila, da v nekaj prizorih sploh ni bila naličena, ker je na ta način želela še bolj poudariti svoj seksapil.

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Nova sezona Poroke na prvi pogled z novima strokovnjakinjama

Eva Mendes v filmih z veseljem nastopa brez ličil. Tako lahko igralko tudi v filmu Sinoči (Last Night) vidimo v njeni povsem naravni lepoti.

Sinoči | Foto: promocijsko gradivo Foto: promocijsko gradivo

"V uvodnem prizoru sem morda imela malo pudra na obrazu in to je bilo to. To morda ne zveni kot velika stvar, toda to so stvari, ki mi resnično pomagajo ustvariti seksualnost v mojih likih," je pojasnila igralka.

Nemogoča ljubezen
Planet TV Na Planetu lahko spremljate novo turško serijo

Film Sinoči (Last Night) sicer odlikuje odlična igralska zasedba. Eva Mendes je tako zaigrala ob Samu Worthingtonu, Keiri Knightley in Guillaumeu Canetu in bila navdušena, da je lahko bila del tako nadarjene igralske ekipe, čeprav je imela sprva pomisleke glede opisa njenega lika v scenariju.

V filmu Sinoči (Last Night) blesti tudi Keira Knightley. | Foto: promocijsko gradivo V filmu Sinoči (Last Night) blesti tudi Keira Knightley. Foto: promocijsko gradivo

"Moja edina pripomba glede mojega lika je bila, da je sem bila na papirju opisana kot zapeljivka. Ko sem se srečala s scenaristom in režiserjem, smo se pogovarjala o tem, kako pristopiti k temu liku in da bi bilo zame zelo dolgočasno, če bi jo preprosto igrala kot klasično ljubico.Popolnoma sta se je strinjala. Preoblikovali smo ta lik in poskusili nekaj nekaj različnih stvari. Zato v nekaj prizorih v filmu nimam ličil," je povedala Mendesova.

Cansu Dere, Sulejman Veličastni
Planet TV Ali veste, da je tudi ta priljubljena igralka igrala v tej seriji? #foto

Film Sinoči (Last Night) sicer pripoveduje o pisateljici Joanni (Keira Knightley) in poslovnežu Michaelu (Sam Worthington), ki sta na videz srečno poročena, a njun zakon počasi načenja Joannina ljubosumna narava. Ko se Michael odpravi na službeno potovanje s svojo seksi sodelavko Lauro (Eva Mendes), se izkaže, da je Joannino ljubosumje precej upravičeno. Toda tudi Joanna ni povsem nedolžna. Ko po naključju sreča svojo bivšo simpatijo, pisatelja Alexa (Guillaume Canet), ki jo povabi na večerjo, Joanna hitro podleže njegovemu šarmu.

Romantično dramo Sinoči (Last Night) s Keiro Knightley, Samom Worthingtonom in Evo Mendes si boste na Planetu lahko ogledali v soboto ob 21.45. Pred tem, ob 20. uri, ne zamudite šova Kdo si ti? Zvezde pod masko.

Luka Mezgec
Planet TV Luka Mezgec in njegova ekipa tudi v drugi etapi brez zmage
Kdo si ti?
Planet TV Nocoj se nam bodo predstavile štiri nove maske
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte