Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
3. 6. 2021,
8.16

Osveženo pred

2 leti, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Natisni članek

filmi Možje X Planet TV

Četrtek, 3. 6. 2021, 8.16

2 leti, 11 mesecev

Filmski konec tedna z nenavadnimi junaki

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Ta konec tedna se bomo na Planetu družili z malce drugačnimi in posebnimi junaki. V soboto ob 21.30 bodo z nami Možje X 2, v nedeljo ob isti uri pa kultni akcijski film Peti element.

V soboto se bomo po oddaji Pri Črnem Petru ob 21.30 prepustili osupljivi pustolovščini filma Možje X 2 (X2). V drugem poglavju sage o Možeh X se junaki lotijo doslej najnevarnejše pustolovščine, v kateri morajo združiti moči s svojimi sovražniki, da bi se spopadli z grožnjo, ki ne ogroža le mutantov, temveč vse človeštvo. V Možeh X 2 nas na pustolovščino znova odpeljejo Patrick Stewart, Hugh Jackman, Halle Berry, Ian McKellen, Famke Janssen, James Marsden, Anna Paquin, Rebecca Romijn in drugi, filmska uspešnica pa ima na spletni strani IMDb oceno 7,4.

Možje X 2 | Foto: Možje X 2

Z Možmi X se tokrat srečamo po tem, ko je minilo več mesecev, odkar so premagali Magneta in ga zaprli v na videz neosvojljivo plastično celico. Medtem ko Logan zaman išče namige o svoji preteklosti, mutant po imenu Nightcrawler napade predsednika, kar sproži verižno reakcijo vladnih ukrepov proti mutantom. Kampanjo vodi William Stryker, ki dobi dovoljenje za preiskavo šole Profesorja X v zvezi z mutantsko dejavnostjo. Uspe mu onesposobiti Profesorja in ga ugrabiti skupaj z učenci, medtem ko Loganu in peščici drugih uspe pobegniti. Po pomoč so se prisiljeni obrniti na svojega nasprotnika Magneta, da bi skupaj premagali skupnega in hujšega sovražnika ter rešili Profesorja in mutante ...

V nedeljo ob 21.30 pa bo po kvizu Piramida sreče za filmske užitke poskrbel kultni znanstvenofantastični film Peti element (The Fifth Element) režiserja Luca Bessona. Film ima na spletni strani IMDb oceno 7,7 in je nagrajen z več francoskimi cezarji, nominiran pa je bil tudi za oskarja. V glavnih vlogah igrajo Milla Jovovich, Bruce Willis, Gary Oldman, Chris Tucker, Ian Holm in Luke Perry.

Peti element | Foto: Peti element

Zgodba nas popelje v leto 2263, ko zlo ogroža vesolje. Edini način, kako rešiti človeštvo, je peti element, ki se pojavi vsakih pet tisoč let. Medtem ko Mondoshawni peti element pripeljejo nazaj na Zemljo, ga zlobni Mangalori uničijo. Vendar pa znanstvenikom z ostanki DNK in posebno tehnologijo uspe rekonstruirati peti element v obliki ženske z imenom Leeloo. Ta med pobegom iz laboratorija sreča nekdanjega narednika Korbena Dallasa, ki zdaj dela kot taksist. Uspe jima pobegniti pred policijo in Korben ji pomaga pri iskanju drugih štirih elementov.

Planet TV
Planet TV "Včasih sem poskušal biti 'dec', zdaj pa pač zajočem" #video
Eva Cimbola
Planet TV "Kulinarika je ena boljših stvari pri spoznavanju novih krajev"
Exatlon
Planet TV Prijavite se v novo sezono Exatlona!
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

 

 

 

Ne spreglejte