Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
5. 12. 2022,
15.13

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,32

Natisni članek

Marko Špiler Exatlon Planet TV

Ponedeljek, 5. 12. 2022, 15.13

1 leto, 4 mesece

Exatlon

Zmagovalec razkril, kaj je najbolj pogrešal v Exatlonu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,32
Exatlon

Zmagovalec druge sezone Exatlona Marko Špiler nam je v pogovoru zaupal, kdaj je začel verjeti, da lahko dvigne pokal najboljšega, kaj je v Exatlonu najbolj pogrešal in kaj mu je iz najtežje televizijske preizkušnje ostalo v najlepšem spominu.

Na začetku finalnega tedna Exatlona jih verjetno ni bilo veliko, ki so stavili, da bo zmagovalec najtežje televizijske preizkušnje postal Marko Špiler, saj so bili poleg njega v igri za končno zmago med fanti tudi Ambro, Burja, Teo in Tim, ki so bili vsi po vrsti izjemni tekmovalci. 

Exatlon
Planet TV Zmagovalka Exatlona: Sama ne bi upala staviti nase! #video

"Na vsaki tekmi sem poskusil čim bolj uživati in se potrudil za zmago, tekmo za tekmo, zato niti nisem nikoli razmišljal o končni zmagi. Da lahko zmagam, sem resnično začel verjeti šele takrat, ko sem dobil točko na finalnem dvoboju, na poligonu, ki si ga je izbral Tim," je pot do velike zmage pokomentiral Marko Špiler, ki je, kot je povedal, v Exatlon vstopil z željo, da ne izpade ob prvi priložnosti.

Zmagovalca druge sezone Exatlona sta Karolina Siročič in Marko Špiler | Foto: Zmagovalca druge sezone Exatlona sta Karolina Siročič in Marko Špiler

Poudaril je še, da si boljšega nasprotnika v finalu ne bi mogel želeti. "Moj favorit za zmago je bil že od začetka, ko še niti nisem vedel, da bom sam sodeloval v Exatlonu, Tim. Zato mi je bilo v čast tekmovati z njim v finalu."

Exatlon
Planet TV Exatlonovca na letališču sprejel tudi župan #video

Po vrnitvi v domovino so ga na letališču pričakali vsi domači in nekateri sokrajani vključno z županom, v domači vasi pa so ga prijatelji pričakali s špalirjem z baklami. Čeprav je težko čakal, da spet okusi domačo hrano, je priznal, da bo Dominikansko republiko vseeno pogrešal. "Pogrešal bom visoke temperature, saj sem ljubitelj morskega ozračja, in vsekakor poligone, zaradi katerih sem se v prvi vrsti prijavil v Exatlon."

Exatlon | Foto:

Po Exatlonu Marko Špiler ne bo imel veliko časa za počitek. "Po Exatlonu se vračam v 'normalno' življenje in k svojemu delu, ki so ga, medtem ko me ni bilo, opravljali moji domači, za kar sem jim izjemno hvaležen. Mogoče si bom vzel kakšen dan za oddih, kaj več zaradi obveznosti še ni mogoče."

Exatlon se je z velikim finalom končal. Zamujene epizode pa si še vedno lahko brezplačno ogledate na Planeteka.si. Že nocoj ob 20. uri si boste na Planetu ogledali prvo oddajo Na prvo žogo.

Exatlon
Planet TV Finalista po Exatlonu: Če tega ne doživiš, ne moreš vedeti! #video
Novice Exatlon Slovenija navdušil medvoške osnovnošolce, ki so pripravili svoj šov #video
Jutro na Planetu
Planet TV Priprave na božič pri exatlonovki Andreji #video
Jutro na Planetu
Planet TV Znorel sem, ko sem ga spremljal v Exatlonu #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Ne spreglejte