Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
23. 11. 2021,
14.44

Osveženo pred

2 leti, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,92

Natisni članek

Igor Mikič Exatlon Planet TV

Torek, 23. 11. 2021, 14.44

2 leti, 5 mesecev

Exatlon

Razočaranega Mikiča premagale solze: Nisem vedel, da imam ob sebi še tri dekleta #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,92

Poraz na tekmi za obstoj je močno zamajal vzdušje v ekipi Triglav, kjer je prvi dvobojevalec izločitvenega dela postal Igor Mikič. Mišica je bil po tekmi razočaran predvsem nad moškimi sotekmovalci, ki so se po njegovem mnenju raje zatekli k diplomatskim odgovorom, kot pa da bi jasno povedali svoje mnenje.

Exatlon
Planet TV Tekmovalka nepričakovano zapustila Exatlon #video

Tekma je bila po na napornem poligonu Sršenje gnezdo izjemno izenačena vse do rezultata 5:5, na koncu pa je zelo pomembno preizkušnjo, z rezultatom 10:6, dobila ekipa Jadran, ki se je novega uspeha izjemno razveselila. Najbolj razpoložen na tekmi je bil Alen Lamper, ki je na petih dvobojih osvojil prav tolikšno število točk.

Exatlon | Foto:

Delno zadovoljna sta bila po tekmi tudi Marjanca Polutnik in Franko Bajc, ki sta osvojila zapestnici za najhitrejši čas na poligonu. Zanju je bila to že peta zapestnica, ki jima je prinesla novo medaljo.

Exatlon | Foto:

Zelo razočaran pa je bil po tekmi Igor Mikič - Mišica, ki bo moral kot statistično najslabši tekmovalec rdeče ekipe še tretjič v izločitveni dvoboj. Le za odstotek boljši rezultat je imel Jan Čampa.

Igor Mikič - Mišica je bil po tekmi izjemno razočaran. | Foto: Igor Mikič - Mišica je bil po tekmi izjemno razočaran.

Na ceremoniji je Mikič jezno povedal, da je njegova statistika slaba tudi po zaslugi številnih dvobojev, ki se jih je moral pred časom kot edini nepoškodovani moški predstavnik svoje ekipe udeležiti, in dodal, da bi si drugi najslabši tekmovalec Jan Čampa tudi zaslužil mesto v izločitvenem dvoboju, čeprav ga muči poškodba, in na tokratni tekmi sploh ni nastopil.  

Exatlon
Planet TV Žan Luka Konjar: Takoj bi se še enkrat prijavil v Exatlon #video

O tem, kdo bo v resnici njegov nasprotnik, bo ponovno odločala statistično najboljša tekmovalka Marjanca Polutnik, ki je dejala, da se bo o drugem dvobojevalcu odločila po pogovoru s sotekmovalci. Mikič ji pri tem ne zaupa preveč, saj ob njegovem prvem izločitvenem dvoboju ni upoštevala njegove želje ter presenetila s samosvojo odločitvijo, ko je za njegovega nasprotnika določila Denisa Porčiča - Chorchypa.

Mikič je še povedal, da je zelo razočaran nad preostalimi fanti v ekipi, ki si niso upali na sestanku Marjanci povedati mnenja, ampak so se raje zatekli k diplomatskim odgovorom. Sam sicer verjame, da bi bilo prav, da gre v dvoboj Jan Čampa, za katerega naj bi se vsi strinjali, da je najšibkejši člen, in predvsem zato, ker poškodovani tekmovalci v tej fazi tekmovanja, po njegovem mnenju, nimajo kaj iskati. Več v zgornjem videu.

Kdo bo nasprotnik Igorja Mikiča v izločitvenem dvoboju, bo jasno v sredini oddaji Exatlon, ko bomo dobili tudi odgovor, kdo bo moral kot naslednji zapustiti tekmovanje za 50 tisoč evrov.

Exatlon
Planet TV Marko Knafelc: Exatlon je več kot samo fizični napor #video
Exatlon
Planet TV Čustveno slovo: Exatlon zapušča Žan Luka Konjar #video
Jutro na Planetu
Planet TV Noemi so v oddaji premagala čustva #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Ne spreglejte