SiolNET. Trendi Zdravje
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Z magnezijem nad izčrpanost in utrujenost

Oglasno sporočilo

Hiter življenjski ritem, nešteto opravkov, ki se pojavljajo iz minute v minuto, prepletanje zasebnega in službenega življenja so postali del našega vsakdana.

Premalo časa za oddih in sprostitev ter slaba prehrana pa vodijo v stres, ki povzroča izčrpanost in utrujenost. Stres negativno vpliva na naše telo in med drugim poveča potrebo po magneziju, saj se v takih situacijah z urinom intenzivno izloča iz telesa. Če stres traja dlje časa, lahko pride do pomanjkanja tega minerala.

Tek pozimi

Z odločnostjo in disciplino lahko za svoje zdravje in dobro počutje naredimo veliko. Najprej poskrbimo za dovolj športne aktivnosti in zdravo prehrano. Oboje pomembno pripomore k dobri presnovi, ki je ključna, saj iz hranil prihaja še kako potrebna energija za življenjske procese. Na presnovo pa vpliva tudi pomanjkanje magnezija in vitamina B2. Upočasnjeno presnovo občutimo kot nenehno utrujenost in izčrpanost, zmanjša se tudi nastajanje živčnih prenašalcev v možganih, kar je vzrok za razdražljivost, nemotiviranost in moten spanec. Za zadostno količino magnezija in vitamina B2 moramo poskrbeti sami, saj ju telo ne more izdelovati samo.

Magnezij Krka 300 je odlično prehransko dopolnilo za vse, ki vas pestijo težave sodobnega vsakdana – stres, izčrpanost in mišična šibkost. Vsebuje magnezij v obliki magnezijevega citrata in vitamin B2. Na voljo je v obliki granulata za pripravo napitka s prijetnim okusom po pomaranči in limeti. Ne vsebuje konzervansov, umetnih barvil, arom in sladil. Zadostuje že ena vrečka na dan.
Magnezij Krka 300 je visokokakovosten izdelek, proizveden v skladu s Krkinimi najvišjimi standardi. Na voljo je v lekarnah.

Magnezij Krka  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin