SiolNET. Trendi Zdravje
Oglasno sporočilo
 • Messenger
 • Messenger
Konec dobe slušnih aparatov!

Revolucionarna metoda slovenskega profesorja, ki povrne sluh v 28 dneh

Oglasno sporočilo

Že več kot 14 tisoč uporabnikov metode je obnovilo slušne celice v 28 dneh. Povrnili so si sluh, kot so ga imeli v starosti 2025 let. Celo ti, ki jim je grozila popolna izguba sluha. Kako je to mogoče?

1 | Foto:

Ali bo nova metoda povrnitve sluha uničila trg slušnih aparatov? Izjemni specialisti otorinolaringologije ne dvomijo, da bo tako. Z naravno makromolekularno formulo, ki jo je razvil Slovenec, je prišlo do dolgo pričakovanega preloma v boju za dober sluh.

Prof. Roman Kotnik (strokovnjak za molekularno biologijo) se je odločil pomagati svoji mami, ko je skoraj popolnoma izgubila sluh, in ji ga je želel vrniti na naraven način – in to je bil začetek revolucije na področju otorinolaringologije. Profesor je po 11 mesecih laboratorijskih raziskav razvil naravno, varno in uporabnikom prijazno metodo za izboljšanje sluha.

2 | Foto:

Revije s področja medicine so že razglasile metodo za "pionirski dosežek v laringologiji", profesor pa je za svoj dosežek prejel nominacijo za nagrado Best Hearing Customer Choice Award. Zahvaljujoč delovanju njegove metode lahko celo močno naglušne osebe obnovijo slušne celice, si vrnejo sluh in se osvobodijo potrebe po nošenju slušnega aparata.

"Slušni aparat je stran vržen denar!" Kakšni so razlogi za take trditve?

4 | Foto:

Te besede potrjuje že več kot 14 tisoč zadovoljnih uporabnikov makromolekularne formule za obnovitev sluha, ki so že zavrgli svoje slušne aparate. Zato smo se odločili, da te naprave vzamemo pod lupo. Natančno smo preverili, kakšne so njihove hibe in s čim se borijo osebe z izgubo sluha, ki uporabljajo aparate. To so izsledki:

 • Slušni aparat je drag
  Strošek aparata je od 500 do tri tisoč evrov in to je enkraten strošek. Potrebujete tudi baterije, ki letno stanejo več kot 100 evrov! Tudi če si lahko privoščite takšno lahkomiselno zapravljanje, se ne boste izognili drugim slabostim te naprave.
 • Povzroča sram in nelagodje
  Osebe, ki nosijo aparate, trpijo, ker ljudje na njih gledajo kot na invalide. Preprosto jim je neprijetno, ko se ljudje na ulici s pomilovanjem sprašujejo: "Kaj mu to visi iz ušesa?"
 • Oddaja nadležen pisk
  Osebe, ki uporabljajo slušni aparat, se pritožujejo nad katastrofalno kakovostjo slišanega zvoka. Aparat oddaja nadležne piske, ki povzročajo razdraženje in stres.
 • Lahko povzroči vnetje, ki dodatno poslabša sluh
  V aparatu se lahko razvijejo glive, ki povzročajo nevarne infekcije ušesa. Te nato še bolj negativno vplivajo na slušno sposobnost.
 • Ojača zvok samo takrat, ko ga nosimo
  Aparat je treba vzeti ven pred stikom z vodo, npr. pred kopeljo. Sname se ga tudi čez noč. To ne daje možnosti, da bi sluh nazaj pridobili za vedno.

Ravno zato je makromolekularna metoda prof. Kotnika resnična revolucija v boju proti gluhoti

Slušni aparati umetno pojačajo zvoke med nošenjem aparata. Metoda prof. Kotnika pa obnovi slušne celice in jim vrne naravno sposobnost sluha brez aparata. Sestavine v njem imajo močne regenerativne lastnosti. Pri vsakodnevnem vnosu teh snovi v uho se slušna sposobnost vrne celo pri osebah z resno izgubo sluha.

100-odstotno učinkovit sluh si lahko zdaj povrne vsak

Metoda je že na voljo v prodaji na drobno pod imenom Acust Oil Max. Formula je v obliki olja, ki se preprosto vkaplja v uho s pomočjo kapalke. Njena uporaba je povsem varna za telo, kar so dokazale dodatne raziskave nemškega raziskovalnega centra v Stuttgartu. Raziskave so tudi potrdile, da ima metoda več kot 98-odstotno učinkovitost. Zahvaljujoč metodi so osebe, stare od 38 do 93 let, v samo 28 dneh dosegle spektakularne učinke v boju z izgubo sluha. Ne glede na njihovo starost ter vzrok in trajanje težav s sluhom.

Te osebe so takoj po uporabi olja odmašile slušni kanal. Zahvaljujoč temu so sluh izboljšale za kar 50 odstotkov in začele slišati širši razpon frekvenc v večjih prostorih. V naslednjih dneh uporabe metode so te osebe povečale občutljivost ušesa na človeški govor, s tem pa so začele slišati pogovor celo v ulični gneči. Nato so se znebile glavobolov in šumenja v ušesih, ki so ga povzročale nečistoče v slušnem kanalu.

Posledično se je zmanjšala preobremenitev slušnih centrov v možganih za kar 80 odstotkov in pridobili so 3-krat več energije. Ampak to še ni vse. Po 28 dneh tretmaja so udeleženci raziskav enoglasno priznali, da se je njihov sluh izostril. Danes slišijo točno tako kot pri 2025 letih!

Dokumentirani učinki tretmaja govorijo sami zase:

 • 50-odstotno boljša zaznava oddaljenih zvokov,
 • obnova sluha in natančno razumevanje govora,
 • 15-krat boljša zaznava šepeta in nizkih tonov,
 • vrnitev ostrine sluha kot pri starosti 20–25 let.

1. teden – udobje poslušanja se poveča za 50 odstotkov, boljša slušna zaznava oddaljenih zvokov

2. teden – regeneracija mrtvih in poškodovanih slušnih celic, natančno razumevanje govora

3. teden – 15-kratno izboljšanje slušne zaznave šepeta in nizkih tonov, zmanjšanje šumenja v ušesih

4. teden – razbremenitev slušnih centrov v možganih, vrnitev slušne sposobnosti do starosti 20–25 let

Gospod Jan Majnik (72 let) iz Kočevja je ena izmed prvih oseb v Sloveniji, ki so uporabile Acust Oil Max: 

3 | Foto:

"Težave s sluhom so se pri meni pojavile dolgo nazaj, že kmalu po 40. letu. Mislil sem, da je to normalno – staram se, zato slišim slabše. Ampak po nekaj letih sem nehal razumeti, kaj mi govorijo. Sram me je bilo ves čas ponavljati: Kaj? Prosim? Kako? Imel sem celo slušni aparat. Zanj sem plačal celo bogastvo, saj me je stal dve pokojnini, ampak me je samo motil! Nisem želel operacije. Kako to mislite, da mi bodo po ušesu grebali s skalpelom? Dovolj hitro sem izvedel o Acust Oil Max. Zdaj vem, da če ne bi izkoristil te metode – bi naredil življenjsko napako. Bil sem gluh kot kamen, zadostovali pa so štirje tedni in slišim šepet celo brez aparata! Brez težav lahko gledam televizijo, poslušam radijski sprejemnik in se pogovarjam po telefonu. Končno normalno slišim ljudi na ulici, v trgovini ali avtobusu. Tako veselje je spet slišati šum dreves in petje ptic v parku. Hvala lepa."

Zakaj bi zapravljali bogastvo za neučinkovit slušni aparat, če si lahko naravno in poceni povrnete sluh?

Učinkovitost Acust Oil Max je nedvomno dokazalo nemško raziskovalno središče v Stuttgartu.

Dobra novica je, da lahko Acust Oil Max dobite ob nakupu dostopa do izobraževalnih gradiv z nagrado za 43 € ceneje. Akcijska ponudba velja do 3. 8. 2022.

Tretma lahko prejmete na tej strani.

Kliknite tukaj, da prejmete tretma s sofinanciranjem in si povrnete dober sluh >>

Naročnik oglasne vsebine je Grobally LLC.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin