Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
23. 11. 2012,
11.47

Osveženo pred

3 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Petek, 23. 11. 2012, 11.47

3 leta, 7 mesecev

Podajte nam roko! Za dober namen že sedmo leto zapored

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Znanje je najpomembnejša popotnica za življenje. Na poti do znanja in uresničevanja življenjskih ciljev pa nimamo vsi enakih možnosti.

Podjetje Beiersdorf d.o.o. z blagovno znamko NIVEA, v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije, zato že sedmo leto zapored otrokom in mladostnikom iz socialno šibkejšega okolja pomaga na poti do izobrazbe.

Tudi letos z vsako podano roko, vsak zbran odtis dlani, podjetje Beiersdorf prispeva 0,5 eura v Učni sklad NIVEA. Odtise dlani se bo zbiralo od 23. novembra do 14. decembra 2012 preko spleta in na dogodkih za zbiranje rok. Posebna novost letošnjega zbiranja rok pa je tudi posebna stojnica, na kateri si lahko za donacijo vsak izbere promocijski izdelek NIVEA.

Sredstva v Učnem skladu NIVEA so v celoti namenjena štipendiranju otrok in mladostnikov iz socialno šibkejšega okolja, ki jih izbere Zveza prijateljev mladine Slovenije na pobudo svojih lokalnih društev iz cele države. Porabljena so v obliki mesečne štipendije, ki šolajočim omogoča nadaljevanje njihovega izobraževanja.

Od 23. novembra do 14. decembra lahko z majhno gesto – podpisom, porisom ali okrasitvijo odtisa svoje dlani – na spletni strani Roke pomagate tudi vi. Letošnja tema zbiranja rok so želje, zato lahko svojo dlan odtisnite in nanjo zapišete svojo željo tudi na enem izmed dobrodelnih dogodkov, ki se bodo skupaj z nekaterimi znanimi obrazi, ambasadorji Podajte nam roko!

V okviru akcije odvijali v Ljubljani in Mariboru. Dodatno pa lahko ob letošnji novosti, NIVEA stojnici, pomagate z donacijo in si na stojnici izberete promocijski izdelek NIVEA. Tudi ta donacija bo v celoti porabljena za mesečne štipendije, katere bo podelila Zveza prijateljev mladine Slovenije.

Več informacij dobite na: Nivea Roke

Hvala vam za vsako podano roko!

Ne spreglejte