Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
23. 6. 2017,
10.33

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Canestest

Petek, 23. 6. 2017, 10.33

6 let, 6 mesecev

Okužbe nožnice

Nič več dvoma!

Oglasno sporočilo
Canestest

Okužbe nožnice so pogosta težava žensk vseh starosti. Največkrat gre za bakterijsko vaginozo in čeprav je ta pogostejša, kot si mislimo, je veliko žensk ne prepozna. Številne ženske kljub različnim simptomom okužb ne vedo, za katero okužbo trpijo.

Zakaj se pojavijo okužbe nožnice?

Kadar se normalno ravnovesje nožnične flore poruši, se pojavi okužba nožnice. V primeru pretiranega razmnoževanja glivic se lahko pojavi glivična okužba nožnice, če pa se pretirano razmnožijo slabe bakterije, lahko dobimo bakterijsko vaginozo. Simptomi se sicer razlikujejo, a je kljub temu težko z gotovostjo vedeti, za katero okužbo nožnice gre. Ženske so pogosto v dvomih, zmedene, celo prestrašene. Zaradi neprijetnega občutka, včasih povezanega celo z bolečino, si ženske želijo hitro rešitev. Najprej pa morajo vedeti, za katero okužbo trpijo.

Canestest | Foto:

Ali lahko sama ugotovim, za katero okužbo gre?

Pred kratkim je na slovenski trg prišel Canestest®, klinično preizkušen test za samotestiranje pogostih okužb nožnice. Testiranje je zelo preprosto in hitro, rezultat pa več kot 90-odstotno zanesljiv.

Canestest | Foto:

Kaj pa zdaj, ko vem, katero okužbo imam?

V primeru bakterijske vaginoze si ženska lahko pomaga z gelom Canesbalance®, ki klinično dokazano zdravi simptome bakterijske vaginoze, pri glivični okužbi nožnice pa vam še naprej stoji ob strani klasični Canesten. Več na www.canesten.si

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

L.SI.COM.05.2017.1707

Ne spreglejte