Sodelujte v veliki nagradni igri za 15 pralnih strojev Whirlpool ali mesečno zalogo detergenta Ariel Baby

Močan in nežen – kot vaš mali superjunak!

Oglasno sporočilo

V najnežnejšem življenjskem obdobju je pomembno, da smo še posebej pozorni na sestavo vsega, kar pride v stik s kožo našega malega junaka. Oblačila, v katerih uresničuje nove podvige, posteljnina in odeje, s katerimi mu zagotovimo brezskrben počitek, igrače, ki malemu junaku pomagajo odkrivati svet. Pri vsem tem sploh ni dvoma, da se vedno izognemo snovem, ki bi lahko dražile njegovo kožo.

Kaj pa uporabljate za nego tkanin?

Pogosto pozabimo, da sredstva, ki jih uporabimo za pranje oblačil in opreme naših malih junakov, prav tako pridejo v stik z občutljivo kožo. Izdelki za nego perila Ariel Baby  in Lenor Sensitive so nastali prav z mislijo nanje – neomajna moč pranja zagotavlja popolno čistočo, dermatološko testirana sestava, ki je prijazna do kože, pa zagotavlja nežnost pri negi vseh vrst perila. Ravno pravšnja kombinacija za brezskrbne dogodivščine vsakega malega superjunaka.

Postanite neustavljivi superjunak. Ustvarite svoje Super Ariel oblačilo.

Začutite kombinacijo moči in nežnosti izdelkov  Ariel Baby in Lenor Sensitive ter tudi sami postanite pravi superjunaki. Vključite domišljijo in na spletni strani www.moj-ariel.si oblikujte svoj unikaten super znak. Namestite ga na izbrano Super Ariel oblačilo in z malo sreče boste ravno vi lastnik unikatnega Super oblačila za vse vaše super podvige.

Z nakupom izdelkov Ariel in Lenor lahko sodelujete tudi v veliki nagradni igri za 15 pralnih strojev Whirlpool ali mesečno zalogo detergenta Ariel Baby.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano