SiolNET. Trendi Svet znanih
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Znane lepotice bodo božič preživele z družino

4

termometer

 | Foto:
Peka piškotov, dragoceni čas z družino in zabava s prijatelji. Tudi znanim lepoticam prihajajoči prazniki pomenijo predvsem druženje z najbližjimi in nadoknaden čas, ki ga skozi leto primanjkuje.

Sabina Remar bo praznike preživela bolj umirjeno. "Okoli božiča bom večino časa preživela doma z družino, za novo leto pa bom po vsej verjetnosti v Kranjski gori," pove Sabina, ki se že veseli, da bo obiskala svojce v Trbovljah. "Mami in oče pripravita božično večerjo, pomembno mi je, da poklonimo čas drug drugemo, ki ga nam skozi leto velikokrat zmanjka." V zadnjem času je nekdanja mis dobila motivacijo za peko slaščic in božičnih piškotov, tako da doda še, da bo med prazniki spekla še kakšno torto.

Rada skuha kakšno rusko tradicionalno jed Manekenka Iryna Osypenko Nemec za božič preživela v Biljah. "Tam se bo pri babici in dedku od mojega moža zbrala vsa družina. Gre za zelo tradicionalni večer, kjer se zbere širša družina in vsak prinese s seboj neko dobroto. Jaz ponavadi skuham kakšno rusko jed, lansko leto sem skuhala tradicionalno rusko rdečo juho – boršč, letos še ne vem, kaj bom pripravila." Pove, da ji ni preveč težko, ker v tem času ni s svojo družino, saj se veliko slišijo in so veliko v navezi. "Z Matjažem jih za božični večer tudi pokličeva po Skypu, zaželimo si srečen božič in malce poklepetamo." Novo leto bosta iryna in Matjaž preživela pri prijateljih, nato pa bodo po večerji odšli še malce v mesto.

Praznični načrti še niso povsem določeni "Za božič in novo leto še nimam točno določenih načrtov," nam zaupa lepotica Iris Mulej, ki pove, da se bosta s fantom Črtom še odločila, kam bosta šla. "Lahko da bova doma in povabiva prijatelje, zna se tudi zgoditi, da bova sama, ali pa bova kam povabljena. Vse je še odprto. Razmišljam, da bi moja sestra prišla k nama v goste za nekaj dni, saj se skozi leto bolj malo vidiva," še pove Iris, ki med prazniki rada tudi kaj dobrega skuha.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin