Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
29. 10. 2014,
10.57

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Sreda, 29. 10. 2014, 10.57

8 let

Zabavne maske za noč čarovnic po vzoru zvezdnikov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Pri izbiri maske za eno izmed prihajajočih zabav ali družabnih srečanj ob neformalnem prazniku, noči čarovnic, lahko navdih poiščete tudi pri zvezdnikih.

Večina zvezdnikov, ki nam lahko služijo kot navdih za maske – te moramo skoraj obvezno nositi, če se udeležimo katere izmed tematskih zabav na vedno bolj priljubljen neformalni praznik, noč čarovnic –, si verjetno ni mislila, da bo njihov videz čez čas postal tako kulten. Shia LaBeouf Odličen primer zvezdniškega videza, ki ga lahko izkoristimo kot masko za noč čarovnic, je oprava, ki jo je na premieri filma Larsa Von Trierja Nimfomanka nosil igralec Shia LaBeouf. Ta se je ob klasični moški obleki odločil, da si bo na glavo poveznil papirnato vrečko, na katero je napisal I am not famous anymore oziroma v prevodu Nisem več slaven.

Da bi torej za prihajajočo najbolj strašno noč v letu prevzeli njegov videz, ne bo potrebnega veliko truda. Vse, kar potrebujete, je kombinacija obleke, srajce in metuljčka, ki ji nato dodate še papirnato vrečko, na katero z odebeljenimi črkami napišete prej omenjeni stavek, in vaša preobleka je popolna.

Anthony Davis Če spadate med športne navdušence, ki se vživijo v košarkarske tekme najmočnejše lige na svetu, pa vas bo morda zamikalo, da se za en dan našemite v košarkarja kluba New Orleans Hornets Anthonyja Davisa. Ta je bil na preteklem svetovnem prvenstvu v košarki tudi zaradi svojih v eno združenih obrvi pogosto v središču pozornosti.

Da bi se kar najbolje vživeli v vlogo omenjenega odličnega košarkarja, boste potrebovali le košarkarski dres (tega lahko danes najdete tudi v modnih trgovinah, a se boste morali, če boste želeli najti takega z motivom košarkarskega kluba New Orleans Hornets, malenkost bolj potruditi) in črn svinčnik za oči, s katerim boste združili obe obrvi in se tako približali Davisovemu značilnemu videzu.

2 Chainz Tistim, ki se za šaljivo preobleko odločate prav zadnji hip, pa lahko na pomoč priskoči videz hip hop glasbenika Tauheeda Eppsa, čigar umetniško ime 2 Chainz že nakazuje, kako bomo najlažje povzeli njegov značilni videz.

Kot ste verjetno že lahko sklepali, za to "masko" potrebujemo le dve ogrlici, ki si ju nadenemo okoli vratu. Priporočljivo je, da sta ti ogrlici zlati ali srebrni, s čimer pa v poplavi modernih, širokih ogrlic, ki jih med trendovskimi modnimi dodatki najdete tudi na policah modnih trgovinah, ne bi smeli imeti nikakršne težave.

Če podobnih ogrlic še nimate v omari, pa bi bila odločitev za nakup katere z omenjenimi lastnostmi tudi odlična naložba v vaš stil, saj se lahko s primerno, a dobro opazno ogrlico zlahka lotite dobro zasnovanih minimalističnih modnih kombinacij.

Ne spreglejte