Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
29. 1. 2013,
13.18

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Torek, 29. 1. 2013, 13.18

8 let

Scott Disick, nesojeni mož Kourtney Kardashian, se lišpa tri ure na dan

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Zbudi se ob desetih zjutraj, se za pol ure odpravi pod prho, nadaljnje pol urice pa si telo natira s kremo, vredno 200 evrov. Naslednjo uro izbira idealno obleko, zapestno uro in avtomobil.

Večna lenoba Scott Disick, ki ga javnost lahko spremlja v šovu V koraku s Kardashianovimi, je britanskim medijem zaupal, kako poteka njegov običajen dan. Po dolgem prebujanju je njegov največji izziv, kako izbrati ujemajoče se čevlje in obleko, vrhunec pa je, ko se mora odločiti, katera zapestna ura gre najbolje zraven. "Izbor ure mi vzame največ časa. Če imam ta dan poslovne sestanke ali se ukvarjam s pomembnimi poslovnimi zadevami, bom izbral uro, za katero vem, da je najboljša, to je patek phillipe. Ko sem sproščen, nosim rolex, če pa grem na kakšen družabni dogodek in si želim pridih glamurja, bom izbral uro Jacob and Co."

Nič manj ni zahteven do samega sebe, ko gre za izbor avtomobila. "Če je lep in sončen dan, bom vozil svojega rolls roycea, kadar sem športno razpoložen, vozim ferrarija. Če si želim samo uživati v dnevu, bom izbral bentleyja mulsanne."

Ko se dela, se dela Vseeno pa zase trdi, da je predan svojemu delu: "Prepričan sem, da večina ljudi ne ve, kaj delam. Res je, da delam večinoma od doma in prek telefona, ukvarjam se z različnimi posli. Ogromno sem naredil v zasebni proizvodnji prehrane, denar imam namen vložiti v nočno življenje, saj so tudi moji prijatelji v podobnih poslih, nekateri imajo nočne klube in podobno."

Ob šestih zvečer se delavnik zanj neha in takrat se začne posvečati svoji družini: Kourtney, sinu Masonu in hčerki Penelope. Navadno večerjajo uro in pol, nato pa si Scott vzame čas samo zase in nekaj ur preživi za računalnikom. "Ogledujem si luksuzne stvari, kot so avtomobili, ure, zasebna letala, jahte …" Izčrpan od vsega lepega se pred spanjem za nekaj trenutkov umakne pred televizijo in uživa v gledanju legendarne nadaljevanke Seinfeld.

Ne spreglejte