Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
1. 2. 2023,
22.15

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,34

Natisni članek

Marvel Ant Man igralec Paul Rudd

Sreda, 1. 2. 2023, 22.15

1 leto, 2 meseca

Paul Rudd razkril skrivnost svojega mladostnega videza

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,34
Paul RUdd | V intervjuju je 53-letnik opisal svoj dan, ki ga zaznamuje rutina. "Vstanem in popijem skodelico kave, nato pa opravim kardiovadbo, preden karkoli pojem," je povedal Rudd. Dodal je, da česa takega pred vlogo Ant-Mana ne bi naredil nikoli. | Foto Guliverimage/AP

V intervjuju je 53-letnik opisal svoj dan, ki ga zaznamuje rutina. "Vstanem in popijem skodelico kave, nato pa opravim kardiovadbo, preden karkoli pojem," je povedal Rudd. Dodal je, da česa takega pred vlogo Ant-Mana ne bi naredil nikoli.

Foto: Guliverimage/AP

Igralec Paul Rudd je na vprašanje, kako je prišel v odlično formo, odgovoril, da mu to ni uspelo z zapletenimi vadbami, dietnimi triki in drugimi podobnimi zadevami. Najpomembnejša stvar, ki mu je pomagala ohraniti formo, je preprosta: spanje.

Igralec, ki je bil leta 2021 izbran za najbolj seksi moškega na svetu, je v intervjuju za revijo Men's Health povedal, da je bil njegov videz pred vlogo Ant-Mana bolj predmet posmeha kot pa nekakšen ideal.

Ob spanju, ki je pomembno za njegovo formo, je naštel še prehrano, dvigovanje uteži in kardiovadbo. "Ljudje me sprašujejo, ali jim lahko pošljem svoj načrt obrokov. Zanima jih, kolikokrat na teden telovadim, ali veliko pijem, jem ogljikove hidrate in imam dan, ko lahko goljufam. Najpomembnejši del moje rutine je spanje," je povedal Rudd.

"Ljudje si bodo nastavili budilko in spali štiri ure, potem pa vstali, da bodo lahko trenirali. S tem si delajo medvedjo uslugo. Če je le mogoče, poskrbite za osem ur spanca," je dodal.

Alec Baldwin
Trendi Igralec Alec Baldwin uradno obtožen zaradi streljanja na snemanju filma Rust

Njegov dan je rutina

V intervjuju je 53-letnik opisal svoj dan, ki ga zaznamuje rutina. "Vstanem in popijem skodelico kave, nato opravim kardiovadbo, preden karkoli pojem," je povedal Rudd. Dodal je, da česa takega pred vlogo Ant-Mana ne bi naredil nikoli. Prav omenjena vloga je bila ena izmed glavnih razlogov, da je igralec v svoje življenje vpeljal rutino vsakodnevnih jutranjih kardiotreningov in opustil sladkor.

Kot je povedal, dviguje uteži vsaj trikrat na teden. Dodal je, da se je naučil veliko o tem, kako se njegovo telo odziva na hrano in vadbo, kdaj je najsrečnejši in kako močno to vpliva na njegovo duševno zdravje. "Če sem v tej obleki, tečem naokoli in igram lik, ki naj bi bil superjunak, se počutim bolje. Ne počutim se kot slepar," je razkril.

Kot je povedal igralec, mu je vloga superjunaka Ant-Mana v Marvelovi franšizi spremenila življenje, saj si ni nikoli mislil, da je tip igralca, ki bi mu ponudili takšno vlogo. "Toda ko je prišla ta ideja, sem bil navdušen nad tem, da bom naredil nekaj takega," je še povedal Rudd.

Regé-Jean Page
Trendi Znanstveniki pravijo, da je ta zvezdnik najlepši moški na svetu
Michael Jackson
Trendi V biografskem filmu bo Michaela Jacksona upodobil njegov nečak
Joker Out
Trendi Na Evroviziji ne moremo računati na glasove Hrvatov in Srbov
Ne spreglejte