Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
22. 4. 2013,
8.33

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Ponedeljek, 22. 4. 2013, 8.33

6 let, 6 mesecev

Nadiya Bychkova: Moja interakcija s Severino preseneti občinstvo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Svetlolasa Nadiya Bychkova, plesalka in ena največjih manekenskih balzamov za oči, je del ekipe, ki s hrvaško zvezdnico Severino v sklopu turneje Dobrodošel v klub ustvarja pravi vizualni spektakel.

"Ta turneja je res nekaj svetovnega, nekaj povsem drugačnega od tega, kar počnem sicer. S skupino popolnih profesionalcev sestavljamo eno ekipo in med nami ni tekmovalnosti. Vsi se trudimo za skupen cilj, performans, velik delež pa prispeva tudi občinstvo, ki nam vliva dodatni zagon in energijo," pravi svetlolasa plesalka ukrajinskega rodu – v času našega pogovora v zakulisju modne revije letošnjih kopalnih trendov v Emporiumu se je ravnokar vrnila iz nastopa v Skopju –, ki ne skriva, da nestrpno pričakuje prav vsak koncert posebej. Z ekipo, kjer levji delež prispevata tudi plesna skupina Maestro in njen koreograf Anže Škrube, so do zdaj koncertno "obdelali" Reko, Beograd in Skopje, čaka jih še nastop v Zagrebu, Sarajevu, Podgorici, Puli, Splitu, morda tudi Dubrovniku in, seveda – Slovenci, pozor! –, Ljubljani, kjer se bo Severinina ekipa 30. maja ustavila v Areni Stožice.

"S soplesalcem Miho Vodičarjem nastopam v dveh točkah, eni solo točki in še eni prav posebni točki, ki pa običajno preseneti občinstvo, ki ne pričakuje takšne interakcije med Severino in mano," razkriva delček dogajanja na odru, dotakne pa se tudi srečanja s Severino, ki je, kot smo že poročali, ravno včeraj praznovala svoj 41. rojstni dan.

"S Severino sva se spoznali na eni od zadnjih vaj pred začetkom turneje. Res je prav posebna ženska, topla osebnost, in zelo prijetno je delati z njo, saj do človeka pristopi na zelo odprt način. Tako nimaš občutka, da te drži na distanci. Navdušila me je! V tako sproščenem vzdušju, kot smo ga čutili na vajah, si upaš narediti več in lahko delaš bolje. Pred prvim srečanjem nisem imela neke posebne predstave o Severini, niti je nisem kaj dosti spremljala. Poznala sem sicer njene skladbe, nisem pa imela nobene predstave o njej kot o osebi, niti nisem čutila nobenega strahospoštovanja."

Svoj delež k uspehu turneje, ki ji Bychkova napoveduje velik uspeh, zagotovo prispeva tudi občinstvo. "To, kar se dogaja na turneji, je skoraj nemogoče opisati. Spomnim se našega prvega koncerta na Reki. Občinstvo je norelo že pri taktu prvega komada, pri skladbi Italiana. Kar dlake so mi stale pokonci. Tomaž Pandur je celoten spektakel zasnoval tako, da na pravih mestih dogajanje doživi vrhunec in se na pravih tudi umiri," pojasnjuje Bychkova, ki pa pravi, da njihovo delo še ni končano, saj jih pred vsakim koncertom čaka generalka. "Vedno je kaj, kar je treba popraviti, in vedno je nekaj novega, kar nam vliva le še dodatno dozo adrenalina."

Ne spreglejte