Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
4. 8. 2021,
7.52

Osveženo pred

2 leti, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,64

1

Natisni članek

princ Albert princesa Charlene

Sreda, 4. 8. 2021, 7.52

2 leti, 7 mesecev

Monaška kneginja je že več mesecev zdoma

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,64

1

Charlene Monako | Foto Reuters

Foto: Reuters

V zadnjih nekaj mesecih se ni pojavila na vrsti družabnih dogodkov, prav tako z možem ni praznovala desete obletnice poroke. Zdaj je monaška kneginja Charlene razkrila, kaj se dogaja z njo.

Kneginja Charlene, žena monaškega kneza Alberta II., je maja letos odpotovala v rodno Južno Afriko zaradi obveznosti pri dobrodelni organizaciji, ki jo tam vodi. Od takrat pa – kot bi se pogreznila v zemljo.

Ob deseti obletnici poroke ni bila z možem

43-letna Charlene, o kateri venomer krožijo govorice, da je v zakonu neizmerno nesrečna, je od pomladi izpustila vrsto družabnih dogodkov, na katerih naj bi se pojavila, v Monako se ni vrnila niti ob deseti obletnici poroke z Albertom. Moža ne spremlja niti na olimpijskih igrah v Tokiu, čeprav se je kot nekdanja olimpijka teh dogodkov v preteklosti redno udeleževala.

Albert II. Monaški se je z Južnoafričanko Charlene poročil 1. julija 2011. | Foto: Reuters Albert II. Monaški se je z Južnoafričanko Charlene poročil 1. julija 2011. Foto: Reuters

Zdaj se je izkazalo, da je kneginja še vedno v Južni Afriki in da se v Evropo ne bo vrnila še vsaj nekaj mesecev. Razlog? Zdravstvene težave.

Zdravniki ji ne dovolijo na letalo

Kot je pred kratkim povedala v intervjuju za južnoafriški radio 702, so ji tik pred odhodom v Afriko opravili rutinski kirurški poseg na čeljusti, po katerem pa so se pojavili zapleti. Dobila je močno vnetje sinusov, zaradi katerega ne more izenačevati pritiska v ušesih, iz tega razloga pa ne sme leteti z letalom.

Decembra 2014 sta se jima rodila dvojčka Therese in Jacques. | Foto: Reuters Decembra 2014 sta se jima rodila dvojčka Therese in Jacques. Foto: Reuters

Potovanje v Južno Afriko, ki naj bi po prvotnih načrtih trajalo kakšnih deset dni, se bo tako zavleklo vsaj do oktobra, je povedala. "Grozno pogrešam svojega moža, svoja otroka in kužke, toda zdravljenja ne morem pospešiti," je dejala.

Zdravstvene težave le krinka za vse bolj skrhan zakon?

Kljub temu pa ne potihnejo govorice, da sta Charlene in Albert tik pred ločitvijo. V francoskem tabloidu Paris Match trdijo, da se "Charlene ne namerava vrniti", nemški Bunte pa je poročal, da kneginja že išče primerno domovanje v Johannesburgu, kamor naj bi se preselila za stalno.

Oglejte si še:

Princ Albert
Trendi Monaški princ spet na sodišču: 34-letnica trdi, da je oče njenega otroka

 

Ne spreglejte