Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
3. 5. 2014,
10.38

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sobota, 3. 5. 2014, 10.38

7 let, 12 mesecev

Ločitev leta: Adriana Lima in Marko Jarić

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Še pred nekaj dnevi je visokorasli košarkar Marko Jarić zagotavljal, da je v njegovem zakonu vse v redu, včeraj pa sta Adriana Lima in Marko Jarić ločitev potrdila kar v medijih.

Očitno bo Adriana Lima že drugi Victorijin angelček v letu dni, ki se bo ločil od svojega moža. Po lanski ločitvi nekdanjega angelčka Mirande Kerr od igralca Orlanda Blooma sta za US Weekley ločitev potrdila tudi tretja najbolje plačana manekenka na svetu Adriana Lima in nekdanji igralec košarkarske lige NBA Marko Jarić.

"Po dolgem razmisleku sva se odločila, da se po petih letih zakona ločiva," je par povedal za omenjeno revijo. "Hvaležna sva za dve čudoviti hčerki, ki ju imava skupaj, in še naprej se bova trudila, da bova Valentini in Sienni najboljša starša. Zelo bova hvaležna, če boste mediji spoštovali najino odločitev in v teh trenutkih prepotrebno zasebnost, saj se začenja zelo občutljivo obdobje najinega življenja in življenja najine družine," sta še povedala Adriana in Marko.

32-letna Adriana Lima in tri leta starejši Marko Jarić sta se prek skupnih prijateljev prvič srečala leta 2007, ko je Adriana dosegla vrhunec svoje zelo uspešne kariere, Jarić pa je takrat igral v Minnesoti. Posebnost njune zveze je bila v tem, da se je Adriana odločila, da bo vse do poroke z Markom leta 2009 ostala nedolžna, kar je sprožilo številna namigovanja, da gre le za dobro marketinško potezo para. "Ostati moraš zvest samemu sebi. Bila sem vzgojena v duhu krščanstva in prav nič mi ni žal, da sem počakala," je pozneje povedala Adriana v enem od intervjujev. "Verjeti moraš samemu sebi," je dodala in povedala, da ima svojega moža rada zato, ker jo nasmeji, ker je v njenih očeh najlepši moški na svetu in ker je zelo zabaven.

Marka in Adriano so zadnjič skupaj opazili februarja na jahti v Miamiju, pozneje pa je Adriana kar nekajkrat na socialnih omrežjih namignila, da v zakonu ni vse v redu. Takšna je bila tudi objava na Instagramu, ko je fotografirala napis: "Ponudil ji je svet. Rekla je, da ima svojega."

Adriana se je v zadnjih mesecih obkrožila z najlepšo družbo, kar jih premore svet, saj se ves čas druži s svojimi kolegicami, dan pred objavo ločitve pa je na Instagramu delila fotografijo s Candice Swanepoel in nosečo kolegico Doutzen Kreos.

Ne spreglejte