Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
15. 10. 2014,
10.37

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Sreda, 15. 10. 2014, 10.37

8 let

Bi šli na zmenek z Marcom Jacobsom? Vpišite se na Grindr.

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Tako kot vsi drugi smrtniki tudi znani modni oblikovalci na vse načine poskušajo najti svojo srečo v ljubezni. Zahvaljujoč novim tehnologijam je iskanje novih simpatij lažje kot kdajkoli prej.

Da so tudi zvezdniki le ljudje, dokazuje nedavna zgodba priznanega modnega oblikovalca Marca Jacobsa, ki se je pred kratkim poslovil z mesta kreativnega direktorja modne hiše Louis Vuitton in se še bolj aktivno posvetil znamki z njegovim imenom.

V nedavnem intervjuju za znano modno revijo se je Jacobs namreč odprto pogovarjal tudi o svojem ljubezenskem življenju in ob tem poudaril, da je v svoji komunikaciji vedno zelo odkrit, saj se mu zdi to ena izmed pomembnejših lastnosti v življenju. Na predlog bivšega po ljubezen na splet Bolj presenetljivo od tega pa je dejstvo, da se je oblikovalec v iskanju ljubezni na predlog svojega nekdanjega fanta, porno igralca Harryja Louisa, prijavil tudi v priljubljeno brezplačno mobilno aplikacijo Grindr, ki gejem in biseksualcem olajša iskanje in spoznavanje novih simpatij.

Kot je Jacobs še dejal v intervjuju, se je v aplikacijo prijavil s svojim pravim imenom in priimkom ter fotografijo, nato pa celo našel in spoznal nekaj zanimivih ljudi, s katerimi se je srečal tudi v živo. Bi ob poplavi lažnih profilov verjeli, da na spletu komunicirate prav z njim? V poplavi lažnih profilov na svetovnem spletu je sicer težko verjeti, da bi prav vsak, ki je že naletel na njegov profil na omenjeni aplikaciji za spoznavanje, tega jemal tako resno, da bi verjel, da kljub fotografiji in pravemu imenu ter priimku za njim resnično stoji Jacobs, zato so bili tisti, ki so se v tem času z njim sestali tudi v živo, prav gotovo prijetno presenečeni.

Danes sicer Jacobsa, kot pravi sam, ne boste več našli med brskanjem po omenjeni aplikaciji, a kdo ve, morda se čez čas, tako kot je to storil že dvakrat do zdaj, še v tretje vrne na splet in odloči za digitalne zmenkarije.

Ne spreglejte