SiolNET. Trendi Potovanja
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Dubrovnik je obiskala ladja križarka s 700 svingerji

4

termometer

V torek se je v Dubrovniku ustavila luksuzna križarka s 350 svingerskimi pari na krovu.

Luksuzna, 180 metrov dolga ladja Azamara Journey je v torek zjutraj priplula v Dubrovnik – prav nič neobičajen prizor za to mesto, ki vsako sezono podira rekorde obiskanosti. A ta skupina turistov je bila vendarle nekoliko drugačna – so namreč na svingerskem križarjenju, ki se ga lahko udeležijo le pari, samskih potnikov pa ne sprejemajo.

Kot poroča Dubrovački dnevnik, je hrvaška obala tokrat prvič gostila to sicer zelo priljubljeno križarjenje. Ladja je preteklo sredo izplula iz Benetk, od tam pa so prek Zadra, Splita in Hvara pluli do Kotorja v Črni gori ter se ob vrnitvi proti Benetkam ustavili še v Dubrovniku. Tam naj bi bil udeležencem križarjenja zanimiv predvsem otok Lokrum, ki se lahko pohvali z nudistično plažo.

"Življenjski slog brez zadržkov" Kako je sploh videti svingersko križarjenje? Ne, ne gre za razvrat na vsakem koraku in za vsakim vogalom, saj spolni odnosi na javnih površinah ladje niso dovoljeni, temveč so zanje rezervirani posebni prostori znotraj ladje. "Sprostite se in uživajte v seksi tematskih večerih ter predstavah, v katerih boste raziskovali svojo čutnost, delavnicah, kjer boste izkusili dotike, okuse in doživetja, in vrhunskih restavracijah. To je proslavljanje življenjskega sloga brez zadržkov," so križarjenje opisali organizatorji.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin