SiolNET. Trendi Odnosi
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

S podjetjem, osredotočenim na ženske, se je Slovenka uvrstila na Forbesov seznam najuspešnejših

0

termometer

Mlada slovenska podjetnica, ki z visokotehnološkimi izdelki, namenjenimi ženskam, dosega izjemne uspehe, se je znašla na uglednem seznamu revije Forbes.

Ameriška revija Forbes je objavila seznam najperspektivnejših vodij, ustvarjalcev in podjetnikov iz Evrope, ki so mlajši od 30 let. Med 300 imeni v desetih različnih panogah je tudi slovensko – med najperspektivnejših deset v tehnološkem sektorju so namreč uvrstili 26-letno Urško Sršen, soustanoviteljico podjetja Bellabeat.

Inovativnost in uspeh izdelkov, ki so jih opazili tudi v Hollywoodu – med nosečnostjo jih je uporabljala zvezdnica Mila Kunis -, sta Sršenovo umestila med najperspektivnejše evropske mlade podjetnike. "Kiparka po izobrazbi oblikuje in trži nosljivo tehnologijo, ki si jo boste dejansko želeli nositi," je o njej zapisal Forbes.

"Izjemno ponosna sem, da je moje ime na seznamu skupaj z nekaterimi najbolj neverjetnimi, briljantnimi ljudmi, kar sem jih spoznala v svojem življenju," je Sršenova ob razkritju Forbesovega seznama zapisala na Facebooku. "Najbolj pa sem vesela, da naše timsko delo dobiva svetovno prepoznavnost. Brez Sandra Mura in najine izjemne ekipe to ne bi bilo mogoče. Gremo do konca, zdaj nas ne more nič več ustaviti."

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin