Prvi razprodani ljubezenski TEDx v Ljubljani razkriva: popolna ljubezen ne obstaja (video)

Popolne ljubezni ni, duša dvojčica ne obstaja, naša pričakovanja so previsoka in partnersko razmerje je vztrajanje v neugodju, je le nekaj ugotovitev s konference o ljubezni in partnerskih odnosih.

1 / 14

Foto: Ana Kovač

2 / 14

Foto: Ana Kovač

3 / 14

Foto: Ana Kovač

4 / 14

Foto: Ana Kovač

5 / 14

Foto: Ana Kovač

6 / 14

Foto: Ana Kovač

7 / 14

Foto: Ana Kovač

8 / 14

Foto: Ana Kovač

9 / 14

Foto: Ana Kovač

10 / 14

Foto: Ana Kovač

11 / 14

Foto: Ana Kovač

12 / 14

Foto: Ana Kovač

13 / 14

Foto: Ana Kovač

14 / 14

Foto: Ana Kovač

Ideja, da bi tudi v Sloveniji dobili svojo prvo veliko konferenco o ljubezni in partnerskih odnosih, ki so v tujini odlično obiskane, se je porodila Višnji Gavran. "Hči, ki je študentka kulturologije, mi je pogosto pripovedovala o vsebini predavanj Vesne Vuk Godine in zaželela sem si, da bi njeno predavanje lahko slišali tudi drugi.

Ko je sprejela naše povabilo, sem stopila v stik še z drugimi predavatelji, ki se ukvarjajo z odnosi, in ki jih prav tako redno spremljam," nam je zametke ljubezenske konference, ki je na predvečer valentinovega kar sedem ur okupirala enega od ljubljanskih hotelov, osvetlila Gavranova.

Predavatelje je začela vabiti decembra lani in dosegla stoodstotni odziv. Tako pri predavateljih, ki so se odzvali brez izjeme, kot pri občinstvu, pretežno ženskem, ki je razgrabilo vseh 600 vstopnic za dogodek.

"Očitno so to teme, ki ljudi zanimajo, ki jim manjkajo," je ocenila in dodala: "Očitno si ženske to upamo priznati, saj moških danes ni prav veliko, pa še te so verjetno pripeljale žene," je namignila Gavranova, ki si je konferenco zamislili v slogu TEDx, kar je v tujini stalna praksa, v Sloveniji pa, kot je dejala, počasi sledimo zgledom. "Mama" ljubezenske konference je že zdaj napovedala njeno nadaljevanje, ki se bo zgodilo jeseni.

[video: 55552 / ]

Kdo vse je predaval in katere ključne poudarke je predstavil?

Podrobnejše poudarke s prve konference o ljubezni in partnerskih odnosih ter izjave predavateljev si boste na Siol.net lahko prebrali jutri, na valentinovo.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano