SiolNET. Trendi Odnosi
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Prvi razprodani ljubezenski TEDx v Ljubljani razkriva: popolna ljubezen ne obstaja (video)

0

termometer

Popolne ljubezni ni, duša dvojčica ne obstaja, naša pričakovanja so previsoka in partnersko razmerje je vztrajanje v neugodju, je le nekaj ugotovitev s konference o ljubezni in partnerskih odnosih.

Ideja, da bi tudi v Sloveniji dobili svojo prvo veliko konferenco o ljubezni in partnerskih odnosih, ki so v tujini odlično obiskane, se je porodila Višnji Gavran. "Hči, ki je študentka kulturologije, mi je pogosto pripovedovala o vsebini predavanj Vesne Vuk Godine in zaželela sem si, da bi njeno predavanje lahko slišali tudi drugi.

Ko je sprejela naše povabilo, sem stopila v stik še z drugimi predavatelji, ki se ukvarjajo z odnosi, in ki jih prav tako redno spremljam," nam je zametke ljubezenske konference, ki je na predvečer valentinovega kar sedem ur okupirala enega od ljubljanskih hotelov, osvetlila Gavranova.

Predavatelje je začela vabiti decembra lani in dosegla stoodstotni odziv. Tako pri predavateljih, ki so se odzvali brez izjeme, kot pri občinstvu, pretežno ženskem, ki je razgrabilo vseh 600 vstopnic za dogodek.

"Očitno so to teme, ki ljudi zanimajo, ki jim manjkajo," je ocenila in dodala: "Očitno si ženske to upamo priznati, saj moških danes ni prav veliko, pa še te so verjetno pripeljale žene," je namignila Gavranova, ki si je konferenco zamislili v slogu TEDx, kar je v tujini stalna praksa, v Sloveniji pa, kot je dejala, počasi sledimo zgledom. "Mama" ljubezenske konference je že zdaj napovedala njeno nadaljevanje, ki se bo zgodilo jeseni.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin