SiolNET. Trendi Odnosi
10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Astrologinja napoveduje: pred nami je najhujši dan v tem letu

10

termometer

planeti
Foto: Getty Images

Kot je dejala astrologinja Annabel Gat, bomo to sredo priča zelo redkemu pojavu v vesolju - planeta Merkur in Mars naj bi bila nasproti Plutona, kar naj bi pomenilo veliko slabe energije, to pa bo vodilo do sporov, šumov v komunikaciji in splošne razdražljivosti. 

horoskop Trendi Kaj vam za leto 2019 napovedujejo zvezde #horoskop

"Bolj bomo dovzetni za prepire, bojevali se bomo za moč, pojavila se bosta tudi egoizem in ljubosumje," je za spletno stran Vice povedala astrologinja Annabel Gat.

Dodala je, da bi lahko bil 19. junij najslabši dan v letu, če se ne bomo pripravili na morebitna neprijetna soočenja in nesporazume.

Zaradi polne lune čustveni

"Planet Merkur vlada umu in komunikaciji. Mars je planet vojn, Pluton pa združuje karakteristike obeh. Z drugimi besedami: če Mars primerjamo z barskim pretepom, je Pluton astrološki sinonim za jedrsko bojevanje," njene besede povzema spletna stran Vice. 

jokanje Foto: Getty Images

Za nameček naj bi za pretirano čustvenost poskrbela še ponedeljkova polna luna. "Ljudje so obupani, paranoični ali preveč zaupljivi," pojasnjuje in dodaja, da smo bili v preteklih dneh tudi zaradi položaja preostalih planetov podvrženi negativnim energijam in zavrnitvam. "19. junija bodo energije na vrhuncu, zaradi česar bomo še bolj čustveni," je poudarila. 

Kako se lahko pripravite na preživetje?

Gatova je za stran dela nekaj nasvetov, kako se pripraviti na morda najhujši dan v letu. Astrologinja opozarja, da previdnost v prometu ne bo odveč. Od doma se odpravite nekoliko prej kot ponavadi, da se izognete jutranji ali popoldanski gneči, ki bi vas lahko spravila v slabo voljo.

Priporočila je, da vsaj v sredo zmanjšamo vnos kave oziroma kofeina. Kot piše, bi morali biti danes čim bolj sproščeni in pomirjeni v interakcijah z ljudmi. Namesto kave, ki deluje poživljajoče, je zato bolje, da posegate po kamiličnem čaju, ker deluje pomirjajoče.

sproščujoče Foto: Getty Images

Kljub splošni razdraženosti Gatova ocenjuje, da bi se morali zadrževati v skupinah. Če se pojavi spor, lahko tako tretja oseba deluje kot mediator oziroma rešitelj neprijetnih situacij.   

Ravno tako poskušajte premisliti, preden odprete usta in izrečete nekaj, za kar vam bi bilo lahko kasneje žal. Sreda ravno tako ne bo primerna za maščevanje. Kot je dejala astrologinja, se raje osredotočajte nase in na lasten uspeh. 

Če brez soočanja res ne bo šlo, Gatova predlaga, da svoje argumente, želje in stališča zapišete, preden se spopadete z drugo osebo. 

Kreganje Foto: Getty Images

"Merkur je planet uma, trenutno pa je v znamenju raka, ki velja za zelo čustven znak. Nasproti Merkurja je planet omejitev Saturn, kar pomeni, da prihaja do blokad v komunikaciji," je pojasnila. 

Da bi se izognili živčnim izbruhom, ki pogosto vodijo v žalitve, poskušajte svoje misli organizirati. Če brez jeze ne bo šlo, jo raje usmerite kam drugam. "Izbruh energije uporabite za kaj bolj produktivnega," je Gatova dejala za stran Vice. 

horoskop Trendi Kaj vam za to poletje napoveduje horoskop?

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin