Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 6. 2018,
13.30

Osveženo pred

5 let, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek

Petek, 22. 6. 2018, 13.30

5 let, 10 mesecev

Tuširanje v vročih poletnih dneh

Oglasno sporočilo

Poletna vročina je tu. Najboljši način za premagovanje poletne vročine in sopare so ohlajeni prostori, naravna senca, skok v morje ali jezero ter seveda prijeten tuš. Tuširanje lahko postane pravi sprostitveni obred – zadovoljstvo garantirano!

Bee | Foto: Tuširanje ima več pozitivnih učinkov. Primarno je namenjeno vzdrževanju higiene, vendar ima še kopico drugih izjemno pozitivnih lastnosti, kot je sprostitev telesa in duha, energetsko čiščenje in hlajenje telesa v vročih poletnih dneh. Da se prijetno ohladimo temperaturo vode nastavimo tako da nas prijetno ohlaja, da ne povzroči šoka, ampak da nas postopoma ohladi. Med tuširanjem dodajamo še malce več hladne vode. Takoj se boste počutili bistveno lažje in sveže.

V poletnih dneh se mnogo bolj potimo, sploh kadar je zunaj višja stopnja vlažnosti oz. sopara. Pore na koži se nam odprejo, telo se s potom ohlaja. Sam znoj ima lahko tudi neprijeten vonj, predvsem pod pazduho, na laseh in na oblačilih. V intenzivnem vsakdanjem življenjskem tempu in visoki vročini, ko je potrebno vstopiti tudi v razbeljen avto, je nemogoče da se ne bi potili, da ne omenjamo tudi delavnega stresa, ki sam po sebi generira znoj, ki pa ima zaradi bakterij, ki jih imamo na koži bolj neprijeten vonj.

Znojenje je zdravo in priporočljivo, je pa zelo pomembno da v vročih dneh resnično pijemo dovolj tekočine, ne samo vode, lahko tudi limonado, mineralno vodo ali športne naptike ki so obogateni z elektroliti, zato da nadomestimo soli in minerale ki se med potenjem izločijo.

Ali veste da, če ne pijemo dovolj tekočine se nam psihična in fizična sposobnost takoj zmanjašata za 10%? Postopoma pa se sposobnost koncentracije in telesna zmogljivost z žejo in dehidracijo še znižujejo, zato je nujno da za normalno delo dovolj pijemo!

Da se po napornem dnevu sprostimo ali pa da v nov dan vstopimo z novo energijo je tuširanje ena najboljših vsem dostopnih možnosti. Kot proizvajalci premium kozmetike na osnovi čebeljih pridelkov Wild Bee², ki je v celoti razvita in narejena v Sloveniji, vam predlagamo 3 izdelke za tuširanje:

Bee | Foto:

Shower gel+, 250ml, z medom in kamilico, ter vonjem limete z nežno in blagodejno formulo ne izsuši vaše kože, ampak ohranja kožo mehko in hidrirano. Doživite izkušnjo limete in se prepustite mediteranskemu vzdušju.

Every day shampoo, 250ml, s karitejevim maslom, oljem kivijevih pešk, absolutom čebeljega voska in s pšeničnimi proteini. Mi vemo da lasje niso samo lasje, so veliko več, so simbol lepote in zahtevajo najboljšo nego, ki jo svet lahko ponudi. Prav zato smo ustvarili poseben šampon za vsakodnevno nego las, ki bo lase negoval, okrepil in jih nahranil z vsem kar potrebujejo za rast in razvoj. Nadgradite svojo izkušnjo tuširanja in doživite najboljše.

Baby shower gel, 250ml, z medom, kamilico in prijetnim vonjem pomarančnih cvetov - neroli.

Videti vašega otroka, ki uživa v kopanju, je posebno doživetje. Naj bo kopanje posebno doživetje, obred veselja, ki ga doživite skupaj. Vzemite si čas in opazujte, kako sta voda in človeško telo od nekdaj povezana. Čista voda z neroli cvetno vodico, kamilico in medom bodo prebudili prvinsko povezavo med človekom in vodo. Občutili boste globoko očiščevalno moč vode.

Več o naši čebelji kozmetiki na https://wildbee2.com/

Naročnik oglasnega sporočila je BEE'S BRANDS Andraž Šegš s.p.

Ne spreglejte