Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
4. 7. 2012,
8.18

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sreda, 4. 7. 2012, 8.18

7 let, 12 mesecev

Naš mister med glavnimi favoriti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Prve novice z lepotnega tekmovanja Mister Universe 2012 za Slovenijo veliko obetajo. Naš predstavnik, Miha Dragoš, velja za enega od favoritov.

Miha, ki je na finale svetovnega lepotnega tekmovanja v Dominikansko republiko prispel pred nekaj dnevi, ima že kup obveznosti, kot so številna predstavitvena snemanja in fotografiranja. A se mister vseeno zabava in uživa, njegovo sproščenost pa so očitno opazili tudi organizatorji, saj so ga takoj uvrstili med enega izmed favoritov tekmovanja.

Pred prvo preizkušnjo Zdaj so Miha in drugi tekmovalci v glavnem mestu Santo Domingu, kjer se že odvijajo številne aktivnosti, v naslednjih dneh jih med drugim čaka tudi nastop na odmevni modni reviji, kjer se bodo predstavili tako domači kot tudi tuji modni oblikovalci, in prvi vrhunec lepotne avanture, Best Body Competition.

Naši mistri rešujejo ugled nastopov slovenskih misic Po treh dneh pa se že oblikujejo prve napovedi. Miha se po besedah lastnika slovenske licence, Erika Ferfolje, odlično počuti in je ves čas v ospredju. Velja za enega najbolj fotogeničnih, karizmatičnih in na splošno simpatičnih fantov. Ima sicer težko nalogo ubraniti zgodovinske uspehe, ki jih je lani dosegel Bojan Ilijanič, ko se je uvrstil med najlepšo peterico. A mnogi menijo, da je sposoben ubraniti Bojanovo lento, kar bi bilo za malo Slovenijo prava senzacija. Poleg Slovenije spadajo med favorite še Venezuela, Španija, Peru in Dominikanska republika, v širši krog pa še Argentina in Panama. Miha si deli sobo s fantom, ki je padel v depresijo Da tudi moški niso tako trdne osebnosti in da so lepotna tekmovanja lahko velik pritisk in stres za tekmovalce, je pokazal predstavnik Portorika, ki je poskrbel za prvi škandal. Fant je po enem dnevu aktivnosti padel v osebno krizo in depresijo. Ko so ga vprašali, naj jim razloži vzrok, ga sam ni poznal, nacionalni direktor Miguel Tirado pa je poudaril, da so se ti znaki pojavili prvič, saj je bil postavni lepotec izbran že pred letom dni in ves čas priprav je kazal vse prej kot labilen karakter. Zanimivo je tudi to, da si je prav mister Portorika delil sobo z našim predstavnikom. Upajmo, da to na Miho ne bo kaj dosti vplivalo in da bo s svojimi dobrimi nastopi nadaljeval vse do velikega finala.

Ne spreglejte