Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
5. 10. 2016,
11.31

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Vsebino omogoča Zlatarna Celje

Foto: Zlatarna Celje, Maya Peron, Thinkstock

Natisni članek

Sreda, 5. 10. 2016, 11.31

6 let, 6 mesecev

Darilo, ki vedno vžge, tudi za najbolj zahtevne

Vsebino omogoča Zlatarna Celje

Foto: Zlatarna Celje, Maya Peron, Thinkstock

Par, ljubezen, darilo, presenečenje | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Popolno darilo zanj ali zanjo; za obletnico, poroko, rojstni dan ali izraz drobne pozornosti - kadar želite nekomu podariti lepšo prihodnost, izberite enega od sedmih obeskov z vilinskimi simboli Zlatarne Celje.

Naj ima vaše naslednje darilo povsem drugačno sporočilo ter moč, s katero bo vaša ljubljena oseba lažje premagovala vsakodnevne ovire. Sliši se mistično, vendar je še kako resnično. Kako delujejo vilinski simboli in kako poiskati svojega, smo vprašali ambasadorko vilinskih simbolov Mayo Peron, ki je pomagala pri oblikovanju kolekcije Vilinski simboli, Zlatarne Celje.

Usoden nakup, ki ji je spremenil življenje

 | Foto:

Maya Peron je čarobno moč vilinskih simbolov prvič občutila pred več kot desetimi leti, ko se je znašla v težkem obdobju svojega življenja: "Moj svet se je takrat drobil na tisoče koščkov in počasi mi je zmanjkovalo moči za vsakdanjo borbo. Ob naključnem obisku knjigarne pa me je močno pritegnila knjiga, v kateri so bili opisani vilinski simboli." Knjigo je kupila z zadnjim denarjem, ki ga je imela pri sebi.

Njena življenjska pot odkrivanja in preučevanja teh starodavnih simbolov se je pričela z nenavadnim občutkom: "Nisem točno vedela, zakaj moram knjigo kupiti, po vsem telesu pa sem čutila mravljince, naježena polt se nikakor ni polegla in moj srčni utrip je podivjal. Po nakupu knjige sem vilinske simbole precej časa risala in tako počasi spoznavala njihovo moč." Danes z njihovo pomočjo pomaga tako sebi kot drugim, ki iščejo spodbudo ter formulo za lepše in popolnejše življenje.

Darilo z globljim pomenom

"Amuleti Zlatarne Celje so čudovito darilo, saj z njimi jasno povemo, kaj obdarovancu v življenju želimo, hkrati pa ga na tovrsten način še energijsko podpremo," je prepričana Maya, ki stremi k temu, da bi se vilinski simboli dotaknili čim več ljudi. Ravno zato obeski Zlatarne Celje predstavljajo izvrsten način, s katerim bližnjo osebo podpremo na poti do življenjskih sprememb. "Ne ozirajoč se na to, ali obdarovanec verjame v njegovo delovanje ali ne, vilinski simbol pritegne določeno energijo. Zagotovo pa pomembno vpliva, če nosilec obeska energijo zazna ter posledično začne ukrepati tudi sam."

Zlatarna Celje | Foto:

Kot pravi Maya, vilinski simboli namreč ne delujejo zgolj sami od sebe: "Če želimo, da so nam resnično v pomoč, moramo jasno izraziti svojo željo in prositi za podporo. Pri simbolu za srečo moramo sprva vedeti, kako sami pojmujemo srečo in radost. Obesek iz kolekcije Vilinski simboli moramo vzeti v roke in ga prositi za pomoč; prevečkrat namreč pozabljamo, da imamo ljudje svobodno voljo in življenje, v katerega se nihče nima pravice vmešavati," nam je zaupala Maya Peron, ki danes svoje znanje deli v svoji avtorski knjigi Vilinski simboli.

"Na roki imam vtetovirana kar dva simbola - Amar Nat, ki pojmuje ljubezen in Palm Solan, simbol miru. Ljubezen sem izbrala zato, ker ob njeni prisotnosti vse cveti. Ob kritični oceni svojega življenja lahko takoj razberemo, na katerih področjih smo v ljubezni bogati ali revni. Ne govorim zgolj o partnerski ljubezni, ampak o ljubezni na vseh področjih, predvsem v zdravju in financah. Nosim pa tudi simbol miru, ker se mi zdi, da v življenju venomer iščemo svoj notranji mir."

 

Katerega boste izbrali?

Lahko izbirate med kar sedmimi različnimi obeski Zlatarne Celje. Podarite ga ljubljeni osebi ali obdarite sebe ter tako napravite prvi korak do uresničitve vaših želja.

 | Foto:

 

Nagradna igra: sodelujte in se potegujte za svoj vilinski obesek

Vnesite svoje podatke v spodnji obrazec, mogoče bo sreča prav na vaši strani!

Vsem, ki boste sodelovali v nagradni igri, bo Zlatarna Celje podarila kupon z 11-odstotnim popustom za nakup kosov iz kolekcije Vilinski simboli, ki ga boste lahko unovčili ob nakupu v spletni trgovini ali v katerikoli trgovini Zlatarne Celje v Sloveniji.

Nagradna igra je končana

Nagrajenci treh kompletov vilinskih simbolov (obesek in zapestnica) so:

Dragica Potokar
Marija Dolanc
Maja Martinjak

Nagrajenci 12 penin* oplemenitenih z zlatom so:

Nives Virag
Petra Petek
Sonja Šterman
Stanislava Radunović
Nina Vrtačnik
Jereb Marko
Lucija Zizmund
Maja Pikec
Mojca Rovanšek
Valentina Zajc
Suzana Tomažič

* Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

Ne spreglejte