Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
20. 9. 2019,
12.56

Osveženo pred

4 leta, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Kurzschluss PR članek

Petek, 20. 9. 2019, 12.56

4 leta, 7 mesecev

Za vstopnice Borisa Brejche čakali v vrsti

Oglasno sporočilo

27. septembra bo prvi žur v seriji techno Kurzschluss dogodkov v letošnjem letu pripadel svetovno priznanemu didžeju Borisu Brejchi, ki je postal prepoznaven po nastopih z masko Jokerja. Ker so bile vstopnice za dogodek razprodane že nekaj dni po najavi, je novica, da v sodelovanju z Addiko Bank d.d. ponujamo priložnost nakupa dodatnih vstopnic v omejenem številu, med najbolj gorečimi oboževalci povzročila pravo evforijo.

Foto: Jani Ugrin | Foto: Foto: Jani Ugrin

Da so resnično pravi oboževalci kralja high-tech minimala, so dokazali vsi tisti, ki so se v zgodnjih jutranjih urah postavili v vrsto in upali, da bodo dobili svojo vstopnico. Da so vstopnice resnično vroča roba, dokazuje tudi dejstvo, da se je med množico privržencev nemškega didžeja in producenta znašlo kar nekaj takšnih, ki zanj še slišali niso, vendar pa so bili za svoje družinske člane pripravljeni čakati na zadnjo priložnost, da jim omogočijo vstop na najbolj zaželeno zabavo letošnje jeseni.

Kdo je mož za masko?

Borisa Brejcho pri glasbenem ustvarjanju vodi želja po eksperimentiranju. Tako je skoval in ustvaril svojo žanrsko zvrst high-tech minimal, kjer gre za mešanico različnih zvokov in žanrov z globoko basovsko linijo in melodijami, ki jim doda svoj prepoznaven glasbeni pečat. Strast do glasbe in dolgoletne izkušnje je pretvoril v edinstven scenski nastop, ki ga vedno podkrepi z vizualnimi elementi, katerega sestavni del je tudi njegova maska Jokerja.

"Čeprav bi marsikdo pričakoval, da sem prvič nastopil v Nemčiji, pa je bil moj prvi nastop v Braziliji. Ker se je na odru zvrstilo kar nekaj didžejev, sem razmišljal, da moram storiti nekaj posebnega, da bom izstopal med množico. Ideja se mi je utrnila spontano, bil sem v deželi karnevalov, zato sem si kupil masko na bližnji stojnici in ta me spremlja še danes," se spominja Boris. Po uspešni evropski turneji z avtobusom, ko je leta 2017 z ekipo v 12 dneh izvedel kar deset nepozabnih nastopov, je lani doživel težko pričakovani debi na festivalih Tomorrowland, Exit in Time Warp, za leto 2019 pa ima še večje načrte – nov album in svetovno turnejo, ki jo bo oktobra začel v Nemčiji.

Vzdušje bodo pred in po nastopu Borisa Brejche s svojimi seti dvigovali Brlee, Johnny Kaos, Adoo, Shipe, Adonov, JONA, Dom3n, Mumyyn in Wide Dimension.

Kurzschluss bo v letošnji sezoni priredil serijo žanrsko raznolikih dogodkov. Sveže informacije o novih dogodkih in programu spremljajte na .

Fotogalerija
1 / 2

Naročnik oglasne vsebine je ČRNI PONI D.O.O.

Ne spreglejte