Videospoti: Kingston

Pop-reggae prvaki predstavljajo videospot skladbe Sončna uprava. Poglejte si še videorazglednico iz Španije in še vse preostale videospote njihovih novejših in starejših uspešnic.

1 / 3

Foto: Marko Ocepek , Arhiv skupine , Sašo Domijan

2 / 3

Foto: Marko Ocepek , Arhiv skupine , Sašo Domijan

3 / 3

Foto: Marko Ocepek , Arhiv skupine , Sašo Domijan

Slovenski pop-reggae prvaki Kingston so najbolj znani po svojih energičnih nastopih, zabavnih melodijah in "odštekanih" besedilih. S svojimi poletnimi in razigranimi skladbami poleg slovenske javnosti s koncerti razveseljujejo tudi študente ali maturante na njihovih zaključnih izletih. Člane skupine Kingston, kot je v navadi, čaka delavno poletje, saj prirejajo številne koncerte in nastope po večini slovenskih mest (Ajdovščina, Petrovče pri Žalcu, Koper, Vrhnika, Cerkvenjak, Žiri, Ravne na Koroškem, Hoče, Ivančna Gorica in še). Več informacij, kdaj točno in kje bodo koncerti, pa si oglejte na njihovi uradni spletni strani.

Videospot je bil posnet že konec aprila 2012, so se pa, kot je navadi, dela v montaži malce zavlekla. Snemali so na različnih lokacijah: v Idriji, Predjami, Slovenski Bistrici, Mežici in drugod, skratka v vseh krajih, od koder prihajajo člani skupine Reno, Dare, Klemen, Zvone in Dejan. Poleg skupine v videospotu nastopajo tudi nekdanja članica skupine Atomik Harmonik Petra Crnjac in naključni mimoidoči.

V španskem mestu Lloret De Mar so za mladino na maturantskem izletu v diskoteki Tropics priredili koncert in hkrati posneli tudi videorazglednico, ki sta jo naredila Dejan Lukič in fotograf Sašo Domijan.

Preostale proste dni v Španiji so preživeli dopustniško in si tako nabirali novih moči za prihajajoče poletne koncerte. Kdaj jih bodo imeli in kje, pa si poglejte na njihovi uradni spletni strani.

V petnajstih letih delovanja so Kingston izdali že deset albumov. Zadnji je album Tropikana klub, na katerem je objavljenih deset pesmi in dve bonus pesmi, med njimi tudi uspešnice Čist en mejhn radio, Katarina niza bisere, Tropikana klub, Bossa noga, Non stop, Pusti soncu v srce in druge.

[video: 19597 / ]

[video: 22028 / ]

[video: 22029 / ]

[video: 22030 / ]

[video: 22031 / ]

[video: 22033 / ]

[video: 22034 / ]

[video: 22037 / ]

[video: 22039 / ]

[video: 22041 / ]

[video: 22049 / ]

[video: 22051 / ]

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano