SiolNET. Trendi Glasba
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Video: Jan Plestenjak pravi Čao lepa

3

termometer

 | Foto:
Pevec Jan Plestenjak dela v tem letu veliko različnih korakov, predvsem pa drugačne od tistih, ki smo jih bili vajeni prej. Tudi novi videospot je posebnost.

Pri Janu Plestenjaku smo navajeni, da vse stvari počne velikopotezno. A potem ko je v letošnjem letu, ko je izdal novi album za svoj rojstni dan, predstavil dokumentarni film, pri katerem ni cenzuriral niti sekunde, je poteze, ki jih vleče, nadgradil še z novim, zanj povsem drugačnim videospotom. Če smo do zdaj pri Janu videli spote, v katerih igra in poje, pa tiste, v katerih je zasanjan in spet drugič razigran, je videospot za skladbo Čao lepa spet nekaj posebnega.

Videospot je namreč Jan posnel na dveh lokacijah: v studiu in na odru, tam, kjer se pevec pač najbolje počuti; med svojimi glasbenimi kolegi in s svojimi oboževalci, obenem pa mu je uspelo tako v enem kot drugem delu ujeti najpomembnejše trenutke tistega, kar predstavlja tudi njegovo življenje.

Kljub temu da je pesem Čao lepa, kot je pri Janu običajno, romantična, pa ne gre za balado, ampak je posneta v hitrejših, plesnih ritmih, saj je zgodba polna optimizma, v njej se Jan spominja svoje nekdanje ljubezni, občutkov, ki v njem še vedno tlijo.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin