V Kurzschluss prihaja Joris Voorn

Pripnite se, v decembru bo še pet partyjev.

Oglasno sporočilo

Ljubljana, 14. november – Zgodnji znaki veselega decembra so že na vidiku. V Kurzschluss prihaja povratnik Joris Voorn. Nizozemski glasbeni producent in DJ se v Ljubljano vrača že tretje leto zapored. S svojim nastopom 18. novembra bo dopolnil sloves izjemno obiskanih partyjev. Odličen zvok, klubsko vzdušje, Kurzschlussovi feni in nova mikrolokacija na Gospodarskem razstavišču so predznaki prihajajočega večera elektronske glasbe. Ozračje bodo ogrevali Mike Vale, Angel Anx, Stanny Abram in Martin Buttrich, nominiranec za prestižno nagrado grammy award, ki v Kurzschluss prihaja premierno. Vstopnice na Eventim.si. Spremljajte #Kurzschluss na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Snapchat.

Pop up festival Kurzschluss vse od svojega začetka v Ljubljano prinaša izjemno izkušnjo polnočnih doživetij, novih spoznanj in gostovanja velikanov elektronske glasbe ter domačih glasbenih virtuozov in ikoničnih zasedb. Letošnja izdaja Kurzschluss 3ER zato gradi na izjemni tradiciji polnih dvoran in v decembru napoveduje pet izjemnih večerov.

S.A.R.S. // 22. december
V Ljubljano 22. decembra prihaja srbska zasedba S.A.R.S., ki je nedavno praznovala prvo desetletje glasbenega ustvarjanja! Ob tej priložnosti so bili nagrajeni tudi z nagrado MTV best adria act. S.A.R.S. imajo v Sloveniji izjemno število fenov, zato so pričakovanja beograjske zasedbe velika. Šest studijskih albumov in hiti, kot so Lutka, Perspektiva, Buđav lebac, napovedujejo še en izjemen večer v Kurzschlussu. Ozračje bodo ogrevali Trash Candy in Happy Ol' McWeasel. Vstopnice na Eventim.si.

Roger Sanchez // 23. december
Klubski večer ne bi bil popoln brez ikone house glasbe Rogerja Sancheza. Klubski ljubljenec, dobitnik prestižne nagrade rammy Award, večkratni prejemnik nagrade Best House DJ, mednarodna super zvezda Roger Sanchez je zgodnje božično darilo. Njegove klubske klasike Another Chance, You can't change me, Hella good, Lost ne potrebujejo dodatne predstavitve. Vstopnice na Eventim.si.

Magnifico // 25. december
Avtor, pevec, glasbena ikona. Na novem albumu Magnifica s pomenljivim naslovom Charlatan de Balkan je devet avtorskih skladb in priredba tradicionalne pesmi Ya Mustafa. Magnifice je poleg stalne zasedbe k sodelovanju pri projektu povabil tudi številna zanimiva imena, kot so Camille Bertault, pariška jazz zvezda, srbska ženska zasedba The Frajle, Ivan Pavlović orkestar, Oktet Kavsov Brat in Symbolic orchestra. Med imeni iz bližnje in daljne okolice pa sta tudi izvrstni domači pevki Tina Marinšek in Nuška Drašček. Vstopnice na Eventim.si.

Chris Liebing // 30. december
Techno večer s festivalsko legendo. Nemški producent elektronske glasbe, DJ in radijski voditelj v Kurzschluss prihaja premierno. Priprave na zadnji techno party v letošnjem letu se za ljubitelje techna začnejo s spremljanjem brezplačnega podcasta am/fm na spletnem mestu iTunes. Vstopnice na Eventim.si.

NYE // 31. december
Spremljajte #Kurzschluss na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Snapchat za več informacij.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano